|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μοιάζει πολύ με metriaclima greshakei αλλά δεν ξέρω αν είναι..
Τα πτερύγια του δεν μου κάνουν τόσο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα αγαπητέ Vag, τα πτερύγια και το μέγεθος (10εκ.) είναι αυτά που παραπέμπουν πλέον στο είδος. Το είχα κι εγώ στο παρελθόν και στα 300 λίτρα θα είναι εντάξει. Εϊναι βέβαια δεδομένο ότι ο εν λόγω κύριος θα είναι το αφεντικό του ενυδρείου, όποιο είδος pseudotropheus βάλεις μέσα.
Από χρώμα, θα το βλέπεις από λευκό μέχρι σκούρο μπλέ, αναλόγως γεγονότων. Υπέροχο είδος με υπέροχο δυναμικό χαρακτήρα. Δεν θα το μετανοιώσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Στα greshakei τα πτερύγια δεν είναι κατακίτρινα;
Βέβαια μπορεί να μην έχει βγάλει το χρώμα του ακόμα το ψάρι..απλά δεν θα πω και εγώ με σιγουριά οτι είναι greshakei γιατί παίζουν πολλά υβρίδια ειδικά σε αυτούς τους χρωματισμούς.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs1987 : 16-10-11 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 16-10-11 στις 23:13 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιστεύω ότι στα 300 λίτρα με πολλές κρυψώνες θα είσαι οκ. Αν μπορείς και βγάζεις τα γεννητούρια ενόσω είναι μικρά, τότε θα είσαι ακόμα καλύτερα. Α! Αναπαράγονται ιδιαίτερα εύκολα. ![]() Επίσης, μην κάνεις το λάθος και βάλεις μαζί του το metriaclima estherae. Με τίποτα όμως! Να πως είναι το θηλυκό του είδους. Παράθεση:
Nα και μια δική μου φώτο, πως θα σου γίνεται κάποιες φορές. ![]()
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 16-10-11 στις 23:28 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δες πιο πάνω την φώτο που ανέβασα όταν έγινε ενήλικο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση | akis.orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 23-11-10 22:10 |
Αναγνωριση | ANEMOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 07-11-07 10:34 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
Αναγνωριση | ANEMOS | Malawi | 42 | 15-09-06 20:32 |