|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
... και ατμοσφαιρικό! Συγχαρητήρια! Από φυτά μήπως θα ταίριαζαν τα πίστια στο συγκεκριμένο σετάπ ή θα στο σκοτείνιαζαν υπερβολικά;
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζεις οτι πραγματικα εχεις καταδυθει σε ποταμι. μου αρεσει παρα πολυ!!
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν μπει ηδη πιστια που μου εστειλε ο φιλος yaros.Περιμενουμε απλα να αρχισουν να κατακλιζουν την επιφανεια.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eνα βιντεακι την ωρα του ταισματος.85 cardinal φτασαμε και βλεπουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχο!
Σε περνει για καμια 20αρια ακομα........ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω.
![]() Τελικα τα cardinal κολυμπανε παντου,σε ολα τα επιπεδα,εκτος της επιφανειας, και γεμιζουν το ενυδρειο. Στα 100 σταματαω.....στογγυλος αριθμος!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο.
Εχεις χωρο ακομα ελευθερο ![]() Γιατι πανε σαν τρελλά? Ταιζεις την ωρα του βιντεο?
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ριξει grindal και γινεται πολεμος......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα με apisto και cardinal tetra, | greenjanek | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 15-04-11 16:33 |
ταιριαζουν guppy ξιφοφοροι με νεον τετρα,cardinal tetra,corydoras aeneus & paleatus | gemen | Ζωοτόκα | 9 | 01-09-10 14:46 |
Cardinal tetra με τι; | magman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-08-10 13:57 |
Corydoras Leucomelas | delta66 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 09-05-08 08:09 |
cardinal tetra | stav | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 08-03-07 08:49 |