|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο είναι καινούργιο... είχα για πάνω από 2 βδομάδες χρυσόψαρα για να δημιουργηθούν βακτήρια ή κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια άρχησα να προσθέτω τροπικά... Βιολογικό δεν έχω ακόμα λόγω οικονομικών, αν και μου το προτηνε απο το πετσοπ, οπότε έχω ρίξει χύμα μακαρονάκι σε διχτάκι μέχρι να μπορέσω να πάρω βιολογικό. Αυριο κάνω την αλλαγή νερού και σε κανά 4-5 μέρες θα κάνω τις μετρήσες να δω που βρίσκομαι.
Οσο για τα ψαράκια αν εξαιρεθεί το μαχαιρόψαρο, μάλλον θα επιστραφεί, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα υπόλοιπα; Το καρχαριάκι είναι αρκετά ήρεμο και δεν ασχολείται με κανέναν, το ίδιο και ο μονομάχος. Σε σχέση με αυτά που έχω μέσα ήδη τι πρέπει να φυγει ή τι θα μπορούσε να πάρει την θέση του μαχαιρόψαρου; p.s. Φιλε Zalk δεν άνοιξα το topic με σκοπό το παιχνίδι ''βρες το λάθος'' Είμαι αρχάριος και απλά κάνω κάποιες ερωτήσεις. Διαβάζω όσο μπορώ αλλά τα θέματα στο forum είναι πάρα πολλά και δυστηχώς χάνεσαι |
|
||||
|
||||
![]()
ακομη και το καραχαριακι (αν ειναι το ασημι) μεγαλωνει αρκετα και θελει χωρο για κολυμπι , στρεσαρεται αν δεν κολυμπαει και χτυπαει στο τζαμι με δυναμη και προσεχετο πηδαει πολυ ευκολα εξω απο το ενυδρειο αν εχεις ανοιχτο καπακι.
|
||||
|
||||
![]()
Ολοι καποτε ημασταν αρχαριοι,και καναμε παρα πολλα λαθη.Τα λαθη ομως διωρθονονται ακουγοντας τους εμπειροτερους,για να μην απαγοητευτεις μετα.Στο ενυδρειο σου ετσι οπως το εχεις στημενο,κανενα ψαρι δεν προκειτς να επιβιωσει.Οποτε αν θελεις ,δωστα ολα ,στρωστο σωστα κ,και ξεκινα απο την αρχη.Το μαχαιροψαρο φθανει και το ενα μετρο να ξερεις
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιταξε στις λιμνες αφρικης τη λιμνη τανκανικα εδω στο φορουμ δεν θα το μετανιωσεις αν τελικα σου αρεσει ανοιξε ενα θεμα εκει πως θα το στησεις.χρειαζεσαι βιολογια στο φιλτρο καποιο υλικο να απικησουν τα χρισιμα βακτηρια που δεν προλαβαν να αναπτυκθουν σε δυο βδομαδες με τα κακομοιρα χρυδοψαρα
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΑΧΑΙΡΟΨΑΡΟ | nikos2380 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 11-05-10 20:31 |
μαχαιροψαρο?! | meas3467 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 06-03-09 09:39 |
Μαχαιροψαρο! | jimmy19111977 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 31-01-08 14:26 |
Μαχαιροψαρο | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-05-07 10:54 |