|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα βάλεις άνθρακα θα βοηθήσει θα στο κανει κρυσταλλένιο...βεβαια αναλόγως και το φιλτρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενεργος ανθρακας και μπολικο ενυδρειακό βαμβακι είναι η λύση. Επίσης υπάρχουν και καποια χημικα που κανουν αυτη την δουλεια (APi AccuClear νομίζω), αλλα α) εγω μια φορα που εβαλα θολωσε το ενυδρείο και αρχισα τις αλλαγες, και β) τσαμπα επιβαρυνεις το νερο σου.
Ενα μικρο εσωτερικό φιλτρακι με λιγο σφουγγαρι, ενυδρειακό βαμβάκι (filterwool), και ενεργο ανθρακα απο επανω θα στο καθαρισει πολυ καλα. Επισης πρεπει να κανεις και αλλαγες νερου ανα 1-2 εβδομαδες.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με την χρηση ανθρακα για νερο κρυσταλλο.Ειχα βαλει εναν της Kent και το αποτελλεσμα ηταν τελειο,βεβαια παιζει ρολο και η ιχθυοφορτωση.
|
||||
|
||||
![]()
Και ειμαι κάθετος να χρησιμοποιήσεις υγρά και διαφορα αλλα τετοια τεχνικα γιατι δεν κανουν καλο...μεχρι ανθρακα.
Αλλα και κρυσταλλένιο να μην ειναι δεν πειράζει, γιατι οπως σου ειπε ο κλεο, και στην φύση δεν ειναι κρυσταλλένιο το νερο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστώ για τις αμμεσες απαντήσεις σας. Απλα να ενημερώσω οτι το φίλτρο ειναι εξωτερικό jad 750 l/h με 2 καδους οπου στον ενα εχω μακαρόνι και στον αλλα βαμβακι. Επισης δεν εχω ψαρια μεσα ακομα διοτι ειμαι στο στρωσιμο (3 εβδομαδες τωρα με υγρα βακτηρια και τροφη). Αυτα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα σφουγγάρι βιολογίας παρα βαμβάκι.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ εκτός από άνθρακα έχω παρατηρήσει ότι το νερό από α.ο. είναι πιο καθαρό κι αυτό έχει λογική διότι δεν έχει τόσα άλατα όσο το νερό βρύσης άρα δεν έχει και αντανακλάσεις με το φως...Αν θες τη γνώμη μου πάντως δεν είναι και ό,τι πιο φυσικό εγώ βάζω τύρφη για να δείχνει πιο φυσικό αλλά αυτά είναι γούστα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η Α.Ο. ειναι ενα προϊόν τελειως χημικό και μη φυσικό... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νερο | silia | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 5 | 04-09-11 20:09 |
Πρασινο νερο | kokos125 | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 16-12-09 12:13 |
ΝΕΡΟ | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 02-07-08 20:54 |
Νερο βροχης | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-08-07 10:10 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |