|
||||
|
||||
![]()
η υπερχειληση ειναι αυτη 3000lt λεει, και η επιστροφη eheim compact 3000 ,
αν ανοιξω τερμα την βανα εκει ειναι που την στρουμφισα δεν μπορω με τιποτα σε μεγαλη κυκλοφορια να τα ρυθμισω , απο τη μια μου ξενερωνει η υπερχειληση απο την αλλη μου ξενερωνει η επιστροφη , δεν μπρω να βρω μια μεση λυση ![]() οσο ανεβαζει η αντλια πρεπει να κατεβαινει να η αντλια ανεβαζει ας πουμε στο μανομετρικο μου (1.20) 2000 λιτρα π.χ. αφου η υπερχειληση κατεβαζει παραπανω αδειαζει αμεσως η υπερχειληση , αν κλεισω λιγακι την βανα της υπερχ ανεβαζει η αντλια λιγακι περισσοτερο και παει να ξερωσει και γεμηζει και το ενυδρειο παραπανω νερο. Δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος ???? να βαλω και αλλο νερο στο sump εχω βαλει τοσο οσο ωστε αν βουλωσει η υπερχειλ να μην ξεχειληση το ενυδρειο ,,,, και αν κοπει ρευμα και σταματησει η επιστροφη οτι κατεβει απο το ενυδρειο να μην ξεχειληση το sump. (στη πρωτη περιπτωση εχω βαλει αναπληρωση με φλοτερ οταν η σταθμη στην επιστροφη φταση στο ξενερωμα να διακοπει η αντλια να μην καει) χχχμμμ μηπως πρεπει να κανω περισσοτερε διακλαδοσεις στην υπερχειληση και η βανα μηπως δεν ρυθμιζεται σωστα επειδη ειναι καθετα ( post 11 σχημα 1 ), η πρεπει να την βαλω οριζοντια ??? Ακομη οι σχαρες της υπερχειλ δεν ρυθμιζονται , μηπως πρεπει να τις κατεβασω λιγακι ( με μια λεπτη στρογγυλή λιμουλα να τις φαω προς τα κατω να κατεβουν καπου μισο με εναν ποντο) και να τις ανοιξω λιγο (οχι πολυ μην μπει κανα ζωντανο μεσα ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία μίνι υγροβιότοπου | Manty | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 34 | 20-07-11 17:56 |
Δημιουργία Τρύπας στο Καπάκι | gio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-03-10 08:19 |
Βοήθεια για SUMP | thomas60 | Φωτισμός | 2 | 26-03-07 19:58 |
συμβουλές για δημιουργία ενυδρείου για μονομάχο | sira | Bettas | 21 | 25-02-07 21:19 |
Πρόταση για δημιουργία index ψαριών !! | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 14 | 15-11-05 23:52 |