|
|
||||
|
||||
![]()
οκ dimi με κάλυψες και σε ευχαριστώ και πάλι!Αν υπάρχει κάποιο άλλο ενδιαφέρον ψάρι που μάς διέφυγε από Ασία να το αναφέρεις.Η κανένα site.Πρώτα με το καλό να αποκτήσω το ενυδρείο και βλέπουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
H μονη αλλαγη που θα προτεινα ειναι αντι για τα tetrazona να εβαζες τα πανεμορφα odessa barb ή τα rosy barb που και τα 2 ειναι πιο ασυνηθιστα και με εξαιρετικα χρωματα αλλα δεν ειναι τοσο επιθετικα οσο τα tetrazona και ετσι θα σου δινοταν η ευκαιρια να εβαζες και ενα ζευγαρι Pearl gurami που σου αρεσει!
|
||||
|
||||
![]()
ολα τα λεφτα!!! τα εχω και ειναι υπεροχα!!!
|
||||
|
||||
![]()
τα rosy barb δέν μου αρέσουν και τόσο!Τα είχα και στο προηγούμενο ενυδρείο.Οσο για τα odessa barb πραγματικα πανέμορφα!Να πώ την αλήθεια δέν τα ήξερα κάν!Φυσικά εδω στήν επαρχία δέν "εχουν περάσει".....Γιαυτο επέμενα μήπως υπάρχει κανένα αλλο ψάρι να μου το πείς.Γενικά ψάχνω και σε ξένα site απλά δέν ξέρω και καλά αγγλικά και μου είναι λιγάκι δύσκολο..Αφού οταν πήγαινα αγγλικά κοιτούσα το....της κυρίας που να μάθω(και φθσικα με εδιωξε)
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη σημερα ετυχε να κανω βολτα στα πετ των Αθηνων ειδα οτι το waterinn.eu ειχε διαθεσιμα και σε εξαιρετικη κατασταση και τα odessa και τα blue loaches και denisoni και το καλο για σενα ειναι οτι στελνει επαρχια με ασφαλεια!
Οποτε μην φοβου,σου εχουμε ολες τις λυσεις στο GAB! Οσο για να σου προτεινω κι αλλα ψαρια μπορω να σου προτεινω χιλιαδες,απλα κανω τις προτασεις μου σε συναρτηση με το τι μπορεις να βρεις στην Ελλαδα και την συμβατοτητα μεταξυ τους συν να εχεις ενα ομορφο και κινητικοτατο 400αρι που δεν θα βαριεσαι να χαζευεις. Η τελευταια μου προταση τα περιεχει ολα αυτα! Αν το υλοποιήσεις το project της τελευταιας προτασης θα με θυμηθεις!
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω Ασιατης ειμαι, και θελω να σου επισημανω πως τα Kuhli Loach ειναι απιστευτα ευγενικα ψαρακια αλλα θα τα βλεπεις ελαχιστα (εχω 7 και τα βλεπω πολυ σπανια σε 300ρι)
Επισεις πολυ καλη επιλογη ειναι τα pearl gourami, πολυ ομορφα ψαρακια με χαρακτηρα. Στο δικο μου εχω 12 Red Rasbora 2 Pearl Gouramis 7 Kuhli Loach (και 5 Νεον που ειναι λιγο περιεργη ιστορια το γιατι ειναι εκει μεσα) Σε γενικες γραμμες ολα ειναι ειρηνικοτατα και τα pearl δεν εχουν την επιθετικοτητα που εχουν αλλα gourami (αν και κανονικα θελουν χαρεμακι αλλα επι του παροντος τα χω ζευγαρι) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι συνδιασμός ψαριών?? | xrusec13 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 03-04-11 06:53 |
Συνδιασμός? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-02-10 21:15 |
Συνδιασμός ψαριών | rasbora | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-05-07 16:46 |
Συνδιασμός Ψαριών | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-04-07 12:14 |
Συνδιασμός ψαριών | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 30-10-05 21:27 |