|
|
|||
|
|||
![]()
το οτι ριχνω τροφη δεν παιζει ρολο; θα παρω και τεστ αμμωνιας αυριο. και θα βαλω και κανα ψαρακι.γενικως ομως οι μετρησεις αυτες ειναι καλες η οχι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Aυτό δεν το έχεις αναφέρει πιο πάνω, αλλά όπως και να' χει με έτοιμη βιολογία είναι καλύτερα να ξεκινάμε με ζωντανά, παρά τροφή. Πολύ λίγα και σιγά-σιγά μέχρι να ισορροπεί το ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
οσον αφορα τις μετρησεις σε νιτρωδη και νιτρικα,γενικα φαινεται οκ εκ πρωτης οψεως.αλλα χωρις ναχεις και τιμη αμμωνιας ειναι ρισκο...
για σκληροτητες κλπ δε μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω απο malawi. υ.γ (offtopic) τι εγινε ρε παιδια πολυ ησυχια εχει πεσει εδω μεσα τωρα τελευταια... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτες μου μετρησεις..... | ΗΛΙΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 02-11-10 23:33 |
Πρωτες μετρησεις σε 30L | pavlos1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 02-11-10 11:44 |
πειτε μου για τις πρωτες μετρησεις | sefis | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 18-02-10 16:52 |
πρωτες μετρησεις | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-02-08 23:22 |
Οι πρωτες μου μετρησεις | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 31-01-08 22:57 |