|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Κούκλα είναι το ενυδρείο σου. Εγώ θα έβαζα και καμιά βαλισνέρια ![]() Κελύφη θα χρειαστείς περισσότερα αργότερα με τις γέννες (ελπίζω να πέτυχες ζευγάρι). |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ..
![]() ![]() Είναι ζευγάρι,έχουν πιάσει και φτιάχνουν τα κελύφη και γενικά το ενυδρείο στα μέτρα τους. Εχω προνοήσει για φυτά καθώς μόλις έβαζα την άμμο έβαλα και υπόστρωμα απο κάτω για παν ενδεχόμενο.Θα προχωρίσω σε αγορά σύντομα πάντως... Να βάλω άλλο ένα ζευγάρι και να προσθέσω και άλλα κελύφη?Φαίνεται λίγο άδειο το ενυδρείο με ένα ζευγάρι... |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο ενυδρείο!
Σε χαρέμια πάνε τα μούλτις, προσπαθησε να βρεις κανα 2 θηλυκά ακόμα
|
||||
|
||||
![]()
Εύχαριστώ πολύ
![]() Εχω βρεί παιδιά με μούλτις αλλά είναι ακόμα μικρά. Εχω βρεί άλλο ένα ζευγάρι σε πολύ καλή τιμή....δεν ξέρω...να το τσιμπίσω? ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billos95 : 10-10-11 στις 21:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και τα ψαρια σου .. ισως αν εβρισκεις και καμια πιο "ατσαλη" πετρα που να μην ειναι τοσο επιπεδη να "εσπαγε" λιγο το χειροποιητο ισως εδειχνε ακομα πιο φυσικο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο ενυδρειο όπως είπε και ο προηγούμενος φίλος κελύφη θες κιαλλα επίσης κανά φυτο βαλισνερια όπως είπε
Το φιλτρο λίγο μικρο δεν είναι για κιχλιδες; |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ
![]() Ε εντάξει γυρνάει το νερό μου 5 φορές...πιστεύω είμαι κομπλέ.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν και για μένα το πιο σημαντικο είναι ο όγκος βιολογικών υλικών |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τanganyika τελικα.. | Δημητρης89 | Tanganyika | 20 | 27-05-11 02:55 |
Το φυτεμενο μου 100L | diaton101 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-02-11 00:44 |
100L Φυτεμενο-Παρουσιαση | tsilojohn | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 18-12-10 15:46 |
Το 100L μου!!! | billos95 | Greek Aquarist's Boards | 7 | 16-05-10 09:34 |
Reef 100l | gregog7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 26-01-09 00:54 |