Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-10-11, 12:04
Το avatar του χρήστη kwstas_original
kwstas_original Ο χρήστης kwstas_original δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kwstas_original Send a message via Skype™ to kwstas_original
Προεπιλογή

Θα ορκιζομουνα οτι καπου το εχω διαβασει, και λαθος να κανω μην βαρεσετε, με τοση πληροφορια που δεχεται αυτος ο εγκεφαλος καθημερινα, διολου απιθανο να εχει καει
Ειμαι 99% σιγουρος παντως και ψαχνω εδω και ωρα τη σελιδα που το διαβασα χωρις ομως αποτελεσμα...

Για να πουμε και κατι για το θεμα παντως, ενας ιδιοκτητης 3 fx5 σας λεει οτι ειναι ενας κουβας σκουπιδιων με αντλια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-11, 13:16
Το avatar του χρήστη Κλεόβουλος
Κλεόβουλος Ο χρήστης Κλεόβουλος δεν είναι συνδεδεμένος
Mratibu wa Afrika jeshi

Περιοχή: 41.192471Ν, 26.304201Ε
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kwstas_original Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα ορκιζομουνα οτι καπου το εχω διαβασει, και λαθος να κανω μην βαρεσετε, με τοση πληροφορια που δεχεται αυτος ο εγκεφαλος καθημερινα, διολου απιθανο να εχει καει
Ειμαι 99% σιγουρος παντως και ψαχνω εδω και ωρα τη σελιδα που το διαβασα χωρις ομως αποτελεσμα... δεν θα το βρεις

Για να πουμε και κατι για το θεμα παντως, ενας ιδιοκτητης 3 fx5 σας λεει οτι ειναι ενας κουβας σκουπιδιων με αντλια...
ακόμα δεν τα πέταξες?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-10-11, 21:14
Το avatar του χρήστη gemen
gemen Ο χρήστης gemen δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ν.Κιλκις
Προεπιλογή

εγω ειμαι ετοιμος να πω τα σχολια μου για το fluval fx5 μιας και δουλεβη εως τωρα και ειδα της διαφορες.

πρωτου ομως αναφερω ολα τα πλεονεχτηματα που εχει το fluval σε σχεση με το eheim 2080 πρεπη να παω να τσεκαρω ενα τελευταιο στον ιδιοκτητη που ξερω και γνωριζω τον κλεοβουλο.θελω να ερθω να τσεκαρω κλεοβουλε τον θορυβο του φιλτρου σου.να το βγαλω και βιντεακι και να ειμαι δικαιος σε αυτα που θα πω.μπορω να ερθω να το ακουσω?

μετα θα πουμε ολα τα υπολοιπα οπως
καταναλωση ρευματος
σφουγαρια καθαρισμου
υλικα φιλτρου
θορυβος αντλιας
και πολλα πολλα αλλα που εχω τσεκαρη.

ετσι για να εχετε κατι να συγκρινετε εως να ανεβη το βιντεακι?
ποσα σφουγαρια εχει το 2080 κλεοβουλε?
ποσα σφουγαρια εχει το fx5? μηπως ειναι τιγκα στα σφουγαρια γυρω γυρω το fx5 σε ολα του τα καλαθια και τα σφουγαρια ειναι ποιοτητας και οχι απλα ενα συνιθισμενο μπλε της eheim και μαλιστα κομενο στην μεση για να περναει η κεφαλη? λεω τωρα εγω ο ιδιοκτητης του fx5????

και ενα ακομη ετσι που ακουστηκε δεν θυμαμαι....που.
ειπε καποιος οτι το σχημα του fluval δεν κανει για φιλτρο .... ειναι καπως ... δεν ειναι eheim δηλαδη.ισιο και τετραγωνο και ...

η δικια μου πληροφορια λεει οτι εαν χαλασει, (λεμε)η δεν αρεση το σχημα του..... γινετε μια ωραια πισινουλα οπως αυτες που αγορασαν καποιοι απο τα συνιθισμενα μαγαζια και της καναν πισινουλες για τα γκαμπακια τους.με ωραιες πετριτσες διπλα,ενα κουκλι. το 2080 μαλλον δεν γινετε πισινουλα ε???? εαν χαλαση και αυτο.....

εχω και αλλα που θα σας κανω ολους να πατε να παρετε τον βασιλια με 220 ευρω αλλα πρωτα ειπαμε κλεοβουλε ετσι???

θορυβος ....
και ενα ακομη (κλεοβουλε τι λαστιχα φορας??? 16/22 ????? χα χα χα χα ) το 25/34 σου λεει κατι????
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-11, 14:23
Το avatar του χρήστη gemen
gemen Ο χρήστης gemen δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ν.Κιλκις
Προεπιλογή

κλεοβουλε τι θα γινη θα τελειωσω το τελευταιο κοματι στο βιντεο?
μηπως δεν θες να ερθω?

αντε και τωρα τελευταια με ολα αυτα τα θεματα που βλεπω για διαροες και χαλασματα των γιγαντων, οι λεξεις ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
θα ακουστουν ωραια στο βιντεο μου.

να ερθω να κανουμε αυτη την μικρη συνεντευξουλα?θα χει ενδιαφερων πιστεβω.

ανεμενω απαντηση σου συντομα.χριστουγεννα να χουμε υλικο να δειξουμε εδω στο θεμα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές