|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ έχω με την σειρά eheim meck, siporax, filterwool Και μετά από καθάρισμα εκεί σου παίζει; Θέλω να το ανοίξω αύριο μιας και έκανα κάποιες αλλαγές στο ενυδρείο μήπως έχει μαζέψει άμμο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στις εισόδους εγώ έχω βάλει και προφίλτρα(σφουγγάρι) και η ροή είναι στο max ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Μια κανονική στρώση έβαλα ρε Κλεόβουλε! Μετά την δουλεία σήμερα θα το ανοίξω να δώ τί γίνεται! ------------------------- Μόλις τέλειωσα με το καθάρισμα του φίλτρου. Εχω να αναφέρω ότι δεν έκανε καμία διαφορά. Με το ζόρι φτάνει την τρίτη γραμμή!Έχω στην γραμμή εξόδου έναν εξωτερικό θερμαντήρα!Ξέρω ότι μια μικρή πτώση την προκαλεί στην ροή αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό;Των υπολοίπων που το έχετε που παίζει η ροή; Στην επόμενη αλλαγή νερού θα κάμω και μία μπακαλομέτρηση με μπουκάλι του λίτρο να υπολογίσω λ/ώ να δούμε τι πιάνουμε!
If you're doing it, do it right!!!!! Beaver's Crazy Reef My RES Aqua Terrarium Μουλτοβιότοπος R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope Vol2. R.I.P Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Crazy_Beaver : 06-10-11 στις 17:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τρελοκάστορα ένα ένα μας τα λες
![]() Βγάλε τον εξωτερικό θερμαντήρα να δούμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια για ...eheim 2224 profesional | duaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 27-09-14 12:47 |
2080 EHEIM | msigouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 26-12-06 14:56 |