|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Συνάντηση Κρητικών;;
Μήπως είναι καιρός πλέον να γνωριστούμε, και από κοντά οι Κρητικοί;;
Προτείνω λοιπών να συναντηθούμε την μεθεπόμενη Κυριακή 31/10 στο Ηράκλειο μιας που όλοι μπορούμε να βρεθούμε απλά παίρνοντας το κτελ. Για το μέρος ας προτείνουν οι Ηρακλειότες που ξέρουν και την περιοχή. |
|
|||
|
|||
Εγώ είμαι μέσα (μέχρι τώρα δηλαδή) ... για το που ακριβώς όμως και πότε δεν μπορώ να σας πώ ... ας προτείνουν οι υπόλοιποι συμπατριώτες
|
|
|||
|
|||
Και γω είμαι μέσα , όμως υπάρχει μια περίπτωση να λείπω απο 28/10-31/10 εκτός Κρήτης , δεν γνωρίζω ακόμη . Μήπως βολεύει και κάποια άλλη ημερομηνία?
|
|
||||
|
||||
Και εγώ θα ήθελα να γνωριστούμε αλλά 28-31/10 θα λείπω σε συνέδριο.
|
||||
|
||||
Re: Συνάντηση Κρητικών;;
Μπορούμε να βρεθούμε όποτε μπορούμε όλοι μας.
Αφου μερικοί έχουν δουλεια την συγγεκριμένη ημερομηνία τότε τι λέτε για μια εβδομάδα μετά;; Δηλαδή 7/11; |
|
|||
|
|||
και στις 7-11 μια χαρά μου φαίνεται
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο; Είναι κανένας χομπίστας από Σητεία; Κατεβαίνω συχνά εκεί και ήθελα να δω αν είναι κανένας από κει να πάμε για κανένα καφέ και να τα πούμε. Εμένα η καταγωγή μου είναι από Ηράκλειο και συγκεκριμένα από τα Σταυράκια, αλλά λόγω του ότι η γυναίκα μου είναι από τη Σητεία, και έχουμε κάτι ελιές εκεί, κατεβαίνω συχνότερα Σητεία.
|
|
|||
|
|||
7/11, μέσα
|
|
||||
|
||||
Εγω ειμαι απο ρεθυμνο οποτε κατεβω θα στηλω για να συναντηθουμε συντεκνοι
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Γεια χαρά!!
Εδώ είμαι και εγώ Την ημερομηνία την ορίσατε μένει να πούμε και το που θα βρεθούμε.. Να πούμε στο ζαχαροπλαστείο << ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΣ>> να φάμε και καμιά τρούφα? |
|
|||
|
|||
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΙΜΑΙ.ΠΕΙΤΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ
|
|
||||
|
||||
Κανονίστε μέρα και ώρα και διεύθυνση και θα προσπαθήσω να έλθω.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
του μπαρμπαρίγου μου φαίνεται πολύ μικρό άν θυμάμαι καλά έχει κάτι μικρά τραπεζάκια και δεν έχει και περιθώριο να τα ενώσουμε κάπου για να κάτσουμε και περισσότεροι από 4 άτομα μαζί ... όσο για την ώρα ίσως να το κάνουμε λίγο νωρίτερα;
|
|
||||
|
||||
Δεν ξέρω αν μπορέσω να έρθω, πάντως αν κάποιος έρθει Χανιά ας στείλει πμ να του δώσω τηλέφωνο για να βρεθούμε.
|
|
|||
|
|||
Η ημερομηνια ειναι καλη.Οσο για την ωρα ας μην γινει νωριτερα απο 17.00-17.30 γιατι μεσημερι τελειωνουμε τισ δουλειες και μεχρι να ερθουμε απο ρεθυμνο.....οποιος θελει τον περνω απο ρεθυμνο.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Ναι μεν είμαι από Ηράκλειο αλλά την πόλη δεν την ξέρω πολύ καλά. Το μοναδικό μέρος που είναι σχετικά ήρεμο νομίζω ότι είναι το "Μαρίνα" δίπλα στο λιμάνι. Βέβαια είναι πού παλιό καφέ. Επείσης άνοιξε και ένα καινούργιο το "BREEZE" που είναι στον τάλω αλλά δεν ξέρω αν έχει θέσεις μέσα σε περίπτωση που ο καιρός δεν είναι καλός.
|
|
|||
|
|||
Ρε κοπέλια, φέτος που λείπω θα συναντηθείτε;;;;;
Καλά να περάσετε και βγάλτε και καμμιά φωτογραφία από το meeting. |
|
|||
|
|||
τελικα θα παρουμε καμια αποφαση ρε παιδια λεμε λεμε αλλα τιποτα.πειτε
|
|
||||
|
||||
7-11-2004 στο ζαχαροπλαστείο << ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΣ>> από της 17:00 έως όσο πάει.
Αρκεί να μας πει κάποιος Ηρακλειώτης το που βρίσκετε για εμάς που δεν ξέρουμε από Ηράκλειο. ΥΓ. Καμιά ιδέα για το πώς θα αναγνωριστούμε;;;; |
|
||||
|
||||
νικολακη αγαπητε φιλε , εσυ μπορεις να κρατας ενα σουβλακι στο χερι
|
|
|||
|
|||
Ημερομηνια καλη.Ωρα καλη.Το πως θα συναντηθουμε προτεινω να κραταμε
ολοι απο ενα ΚΟΪ στο χερι ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παιδια δεν το κανουμε καλυτερα πρωινη ωρα Υπαρχει και το ντερμπι.......
|
|
||||
|
||||
Αμάν βρε παιδιά αποφασίστε επιτέλους πού και τι ώρα και την διεύθυνση
της καφετέριας να δούμε άν μπορούμε να έρθουμε.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|