|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θα το κοψω λιγο προσοψη και στα πλαινα οσο μπορω. 2-3 εκατοστα περιπου θελει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχας τι ψαρια θα βαλεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
ακομη δεν το εχω κατασταλαξει σε αυτο το θεμα..το επομενο ποστ μου θα ηταν προτασεις για ψαροσυνθεση. 2 χαρεμια παντως σκεφτομαι. δεκτες προτασεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε κακος ξεκίνησες το στήσιμο πρωτο δεις σε τι ψαρια θα καταλήξεις...
![]() ΥΓ. Ανετα σε βλεπω και ξεστησηματα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που ειχα κατα νου απο διαφορες πληροφοριες που συλλεξα απο το φορουμ ηταν αρχικα να εχω αρκετες κρυψωνες τις οποιες μπορει να μην φαινονται ολες απο τις φωτογραφιες αλλα εχω κανει αρκετες. Τι αλλες ιδιαιτεροτητες πρεπει δηλαδη να προσεξω για τα ψαρια? ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρυψώνες δεν εχεις κανει αρκετες και καλες (οπως φενεται)
Δηλαδη...συνηθως τα μικρα ψαρια κρύβονται σε μερη που ειναι αδυνατον τα μεγαλα να πανε και το σημείο αυτο ειναι στο βυθό εκει που ειναι οι πετρες και το χωμα και δημιουργη ενα μικρο κενο, οπου εκει σκαβουν και κανουν μικρες σπιλιες που εσυ αυτο δεν το εχεις λογο οτι εβαλες φελιζολ (ενας κυριος λογος που ειμαι κατα του φελιζολ). Επισεις τα ανοιγαματα που εχεις στης κρυψωνες ειναι δυσκολες για να μπορουν να μπενουν τα ψαρια. Και κατι που παρατηρώ ειναι οτι εχεις προβλημα με το μηκος του ενυδρειο που ειναι πολυ μικρο και δυσκολευοντα να κολυμπουν... Σου τα ειπα πολλα και καπως...αλλα τα λεω με καλο σκοπο (με το συμπάθιο που λενε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοητε οτι η καθε παρατηρηση ειναι δεκτή απο μερους μου. Τωρα για το μηκος δεν μπορω να κανω κατι.ειναι 83x67x43. To φελιζολ το εβαλα για λογους ασφαλειας. ως αναφορα τις κρυψωνες δεν γνωριζα οτι κρυβονται μονο σε κρυψωνες του βυθου αλλα και παραπανω. παντως στην προσοψη ξεγελαει η φωτογραφια, η αληθεια ειναι οτι εσωτερικα των βραχων εχει αρκετες και μεγαλυτερες κρυψωνες. απο ψαρια τι θα μου προτεινες να βαλω απο θεμα μεγεθους?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο στησιμο | GIORGOSKARA | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 29-04-11 22:48 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |
Στησιμο Ενυδρειου με κιχλιδες Malawi | al-kar | Malawi | 19 | 23-08-08 19:36 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |