|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν λιγες ωρες,τοποθετησα 2 κιλα ζωντανου βραχου για αρχη.Η αλατοτητα ειναι περιπου 1023,μετρημενη με tetratec comfort hydrometer.Απο θεμα φωτοπεριοδου τι προτεινεται?Σκοπευω να το αφησω περιπου 2 εβδομαδες χωρις καθολου φωτισμο και μετα σταδιακα,μια ωρα την εβδομαδα..Τι λετε
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι κακο το σχεδιο ,κυκλοφορια να εχει και τακτικες αλλαγες νερου θα πρεπει να κανεις καλη συνεχεια
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
στο εξωτερικο (αγγλια) ασχολουντε πολυ με nanoreef κ εχουν κ σαμπ κ οτι αλλο μπορεις να φανταστης! εχω μπει σε φορουμ κ τα εχουν ετσι ακριβος
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή Παύλο..βάλε και καμία φωτο απτο στήσιμο!!
Έχεις υπομονή βλέπω και όλα θα πάνε καλά... ![]() Έτσι ακριβώς...μπορώ να γράψω 1002 λόγους για να φτιάξεις sump ιδιαίτερα σε nano reef... |
|
||||
|
||||
![]()
το δηκο μου ειναι ενα ετοιμο κινεζικο 48λιτρα!καθαρα 40~!
αν κανω ενα μικρο σαμπ θα ειναι πολυ καλυτερα πιστευω ![]() ναι βαλε φωτο να δουμε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα το πρωι μετρησα αλατοτητα 1025 και θερμοκρασια 27..Αυτο που με προβληματιζει ομως,ειναι η οψη του ζωντανου βραχου.Εχουν "μαζευτει" οι πολυποδες και σαν να εχουν μαραθει..Υπαρχει περιπτωση να εχω λαθος ενδειξη απο το αλατομετρο?Θα επρεπε να αναβα κανενα μισαωρο την ημερα το φως για να "ξυπνανε" και να ανοιγουν?Παραθετω φωτογραφιες,για να με συμβουλευσετε τοσο για την κατασταση του βραχου,οσο και για το στησιμο του..Περιμενω σχολια σας..
Ευχαριστω πολυ!! ![]() Υ.Γ. Υπαρχει περιπτωση αν εχω βαλει περισσοτερο ή λιγοτερο ενεργο ανθρακα-αντιφωσφορο να επηρεασει τον βραχο? Δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες..Υπαρχει καποιο υπομνημα που να λεει το πως γινεται? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα καταφερα μου φαινεται τωρα...Οι φωτογραφιες δεν ειναι οτι καλυτερο,απλα ενδεικτικες.Οταν τελειωσω θα κανω κανονικη παρουσιαση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή γλυκού νερού σε υφάλμυρο | TIMOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 12-07-11 08:35 |
Αλμυρο ξεκινημα? | s-vitzi | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 13-01-11 01:48 |
Νεο αλμυρο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-11-10 10:39 |
Βοηθεια για νεο (περιεργο) αλμυρο | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-08-09 11:41 |
aple snail σε αλμυρο??? | tonisgr | Σαλιγκάρια | 5 | 20-02-09 12:09 |