|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν αποφασίσω ποτέ να αποχωριστώ το 300άρη μου, μιας και η λίμνη πλέον με έχει πορώσει...θα φτιάξω ένα μικούλι ενυδρείο με μικροκιχλίδες Τανκανίκα...
Πες λίγα πράγματα σχετικά με το χαρακτήρα των συγκεκριμένων ψαριών Κλεόβουλε. Με ενδιαφέρει. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι τα ταιζεις Κλεοβουλε ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντεσπάνι
![]() ![]() Τελευταία τους δίνω NLS flakes αλλά και διάφορες άλλες όπως Tanganyika της Tropical,Krill flakes,Brine shrimp flakes της Ocean nutrition, γκρίνταλ κλπ |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το ενυδρειάκι....και τα ψαράκια πανέμορφα....
¶ντε να δούμε πότε θα πάω και εγώ προς Αφρική..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο Κλεοβουλε!!
να ρωτησω...ολα τα stappersi που κυκλοφορουν εκει...προερχονται απο τα δικα μας? τα "αλεξανδρουπολιτικα"? η φερατε απο καπου??
|
|||
|
|||
![]()
Δεν τα ταΐζει!?
![]() ![]() ![]() Ενώ του Λεωνίδα από την ίδια γέννα , γεννήσαν δύο φορές μέχρι τώρα. Πανέμορφο στήσιμο και από κοντά είναι καλύτερο! ------------------------- Ναι είναι απο Αλεξανδρούπολη μεριά! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosm1 : 02-10-11 στις 12:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι λιτοδίαιτα τα δικά μου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη είναι ψαράκια με εκρηκτικό ταμπεραμέντο
![]() Δεν έχω γέννες ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα αλλά μέχρι τώρα είναι απόλαυση να τα παρακολουθώ πως προστατεύουν το κοχύλι που επέλεξαν, πως σκάβουν για να το θάψουν, πως έρχονται στο τζάμι όταν με βλέπουν παρακαλώντας να τα ταΐσω ..... Δεν είναι φοβητσιάρικα όπως άλλα κοχυλόψαρα και απ' όσο έχω διαβάσει υπερασπίζονται την περιοχή τους απέναντι και σε μεγαλύτερα ψάρια. Παρόλο το μικρό τελικό τους μέγεθος, ένα ενυδρείο 60-80 λίτρων μπορεί να φιλοξενήσει μόνο ένα ζευγάρι ή 1+2, γιατί έχουν περιοχή μεγάλης ακτίνας. Θα ενημερώνω με νέες παρατηρήσεις ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus Stappersi | vag0s | Tanganyika | 19 | 23-10-10 20:22 |
Ενυδρειο neolamprologus stappersi | pavlos15 | Tanganyika | 24 | 19-07-10 23:11 |
Γέννα stappersi | nikosm1 | Tanganyika | 12 | 14-06-10 00:35 |
neolamprologus stappersi... | thanasis76 | Tanganyika | 27 | 13-09-09 22:18 |
φροντοσα και neolamprologus stappersi... | thanasis76 | Tanganyika | 4 | 07-09-09 09:59 |