|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται πως συμφωνω σε ολα!! Αυτο που εννοω με τα hermit crab shells, ειναι πως πετυχα σε καποια site του εξωτερικου, να πουλανε τεχνιτα κελυφη, ωστε αν χρειαστει ο καβουρακος ν'αλλαξει κελυφος, να παει σε αυτα! σε διαφορα χρωματα κτλ! αυτο απλα μου εκανε εντυπωση και δε το ειχα ξανασυναντησει στην Ελλαδα, ασχετα πως δε συμφωνω!!
Ασε φιλε Samian.. με βλεπω και με 2ο μεσογειακο!!! τρελα!!! ![]() ![]() ![]() http://exoticpets.about.com/od/hermi...t/hcshells.htm διαβαστε εδω!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επόμενο πρότζεκτ....ενυδρείο με ρομποτόψαρα και συνθετικά-αληθινά φυτά. Υπόστρωμα..τι το θές το υπόστρωμα...συνθετικό ύφασμα που αποικίζεται καλύτερα από τα βακτήρια...μισό να αρράξω το ηλεκτροκίνητο εναερίως κινούμενο αυτοκίνητό μου ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ασ'τα να πανε!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ουτε χρηματα να ξοδευεις..ουτε παραγγελιες να κανεις...ειμαστε τυχεροι γιατι ζουμε σε μια χωρα ολο θαλασσα! με μια ποικιλια φυσικων κοχυλιων σε διαφορα μεγεθη και σχηματα θα ειναι μια χαρα οι ερημιτες σου.
οι δικοι μου τα αλλαζουν σαν τα πουκαμισα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδιά, να σας ρωτήσω... κάθε πόσο κάνετε αλλαγή νερού στο μεσογειακό σας και πόσο νερό αλλάζετε? Κάνετε καμιά επιπλέον πρόσθεση σκευάσματος προς βελτίωση του θαλασσινού νερού ή όπως έρχεται από τη φύση?
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικα την εξατμιση τη συμπληρωνω απο οσμωση! Αλλαγες οσο πιο συχνα ειναι εφικτο. Το 20% κανω αλλαγη οπως και στο γλυκο με θαλασσινο νερο απο τη κοντινη παραλια, που ψαρεμα και τους κατοικους μου! Δε νομιζω να χρειαζεται κατι προσθετο, μιας και ειναι σαν να ζεις στα περιχωρα του Αμαζονιου και να περνεις νερο απο τη πηγη!! Τι αλλο να προσθεσεις στη φυση?! επισης ξεχασα ν'αναφερω πως οταν συμπληρωνω απο οσμωση, βαζω ενα υγρο(δε θυμαμαι ονομασια-μαρκα τωρα) που συμπληρωνει στη ποιοτητα του νερου, αυτο που δε δινει το "νεκρο" νερο της οσμωσης! κατα τ'αλλα αν μενεις κοντα σχετικα σε καθαρη παραλια, δεν εχεις προβλημα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο ειχα ευαισθητους οργανισμους μεσα (ανεμωνες κ.α.) ειχα και σκιμερ και περιοριζομουν στο 10% ανα μηνα με φρεσκο νερο θαλασσινο. ηταν αρκετο αυτο. τωρα σε ενα μικρο συστημα που τρεχω..δεν εχω σκιμερ και κανω συχνοτερες και μεγαλυτερες αλλαγες. συνηθως με νερο απο τη θαλασσα...αλλα αν βαριεμαι να κουβαλησω..η οταν ο καιρος δε το επιτρεπει...φτιαχνω αλατονερο σπιτι. δε ριχνω τιποτα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηermit Crabs | Αber | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 3 | 31-03-08 00:56 |