|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις ριξει τιποτα στο νερο, πχ αλατι;
|
||||
|
||||
![]()
οχι τιποτα.ουτε λιπασματα εδω και 3 μερες.
----------------------------------------------- οκ η ΑΟ μετα το flush δειχνει 11 οποτε καλα ειναι ακομα αν ακαι μαλον κοντευει η ωρα της. το νουμερο στο ενυδρειο δε μπορω να δικαιολογησω... |
|
||||
|
||||
![]()
Απο εξατμιση πως τα πας;
Συμπληρωνεις απο τη βρυση ή απο την ΑΟ; Συμπληρωνεις την εξατμιση πριν κανεις αλλαγη νερου;
|
||||
|
||||
![]()
κανονικα απο ΑΟ.αυτη τη βδομαδα ομως καποια στιγμη που εκανα αναπληρωση εβαλα βρυσης γιατι δεν ειχα την ΑΟ την ειχε φιλος μου.μαλον απαυτο ειναι....παλι μου φαινεται μεγαλο το νουμερο αλλα δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο...
τουλαχιστον αν ειχα κρατησει τα νουμερα λιτρα,μετρησεις κλπ θα μπορουσα να βγαλω μια ακρη τι παιχτηκε.κραταω ενα αρχειο ολες τις υπολοιπες μετρησεις,μαλον πρεπει να κραταω κιαυτα για να μη σας ζαλιζω με τη βλακεια μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα η αποκλιση αναμεσα στις τιμες της βρυσης/ΑΟ και στο ενυδρειο σου ειναι πραγματικα πολυ μεγαλη.Δεν νομιζω οτι μπορει να δικαιολογηθει αυτη η διαφορα απο μια συμπληρωση με νερο βρυσης,κατι αλλο φταιει!!Πριν κανεις αλλαγη νερου καλο θα ηταν να συμπληρωνεις την οποια εξατμιση εχει γινει με νερο απο ΑΟ ετσι ωστε να διατηρεις τις σκληροτητες και το tds οσο γινετε ποιο σταθερα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετρησεις | fanis3856 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-09-10 23:37 |
μετρησεις??? | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-01-08 18:42 |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ | tsagod | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 17-11-07 23:33 |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ HELP | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 20-04-07 13:48 |
Μετρησεις!!!!!! | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 25-01-03 11:24 |