|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα νιτρικά είναι όντως πολλά....ακόμα και με μεγαλύτερες αλλαγές
σπάνια τα χω δει κάτω από 20...ίσως ταΐζω πολύ. Είχα ρίζες-ξύλα και δεξιά μέχρι πρότινος αλλά δεν "έδενε" αισθητικά τώρα με τόσο χώρο μου φαίνονται ποιο ευδιάθετα τα ψάρια Η φυτεμένη περιοχή δεν ακουμπάει στο πίσω τζάμι είναι σαν νησί μπορούν να κρυφτούν Πρόβλημα με τους κρυψώνες θα υπάρξει, πιστεύω, όταν μπουν κι οι άλλοι δίσκοι Ο ελέφαντας πράγματι ήταν επιπόλαια κίνηση Εκτός του ότι δε "κολλάει" είναι και ο τρόμος-φόβος του ενυδρείου Κυνηγάει όλα τα ψάρια (πλην των δίσκων) κι όσο μεγαλώνει τόσο χειρότερα! Εξαιτίας του τα στερμπάι δε βγαίνουν καν απ τις πέτρες Ενώ είναι κι ο υπ αριθμόν ένα ύποπτος για το θάνατο δυο sturisoma Θα δω τι θα κάνω μ αυτόν Και κάποιες φώτο που μόλις έβγαλα: |
|
|||
|
|||
![]()
κατα την αποψη μου, βαλε ακομα 5 δισκους και βγαλε τα υπολοιπα ψαρια. χρειαζετε αρκετες ριζες για κρυψωνες. ελατωσε την φωτοπεριοδο στις 8 ωρες.και τελος κανε μεγαλυτερες αλαγες νερου κατα 30-40% καθε εβδομαδα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλη η προσπαθεια σου.
![]() Θα συμφωνησω ωστοσο με καποια απ'οσα σου εγραψαν ηδη.Βαλε καποιες ριζες στην πλευρα που ειναι αδεια,ωστε να κρυβονται τα ψαρια,αν θελουν.Αριστερα ειναι πετρες;Θα προτιμουσα και εκει ξυλα. Αυξησε επισης την ποσοτητα αλλαγης,μονο καλο θα τους κανεις.Οσο για τα νιτρικα,εξαρτονται και απο την ποσοτητα και συχνοτητα που ταιζει καποιος.Προσωπικα το 20,δεν με ενοχλει. Βαλε και αλλους δισκους,λιτρα εχεις,να γινει κοπαδακι. Το ελεφαντοψαρο βγαλτο καλυτερα. Μειωσε την φωτοπεριοδο σε 8ωρο.Επισης θεωρω υπερβολη 2χ54 watt.Δεν το χρειαζονται.Προσωπικα αν ηταν δυνατο θα αναβα την μια λαμπα. Καποια στιγμη οταν θελησεις,βαλε καλυτερα λευκη αμμο στον βυθο. Ολο στραβα σου λεμε,μην σε απογοητευτσουμε στο τελος ![]() Τα ψαρια σου ειναι πολυ ομορφα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι γραφεις οτι εχεις αεραντλία 15'/hr (με χρονοδιακόπτη) δεν κανει να δουλευει συνεχεια?
|
||||
|
||||
![]()
μαυρο χαλικι δε θα εβαζα σε δισκους και ουτε λιπασματα
ωραιο το ενυδρειο αλλα οι δισκοι ειναι μαυροι και δε μου αρεσει αυτο εγω αν ηθελα να κρατησω ολο αυτο το ακουασκειπ δε θα εβαζα δισκους μεσα ------------------------- Παράθεση:
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 26-09-11 στις 16:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα συμφωνησω σε αυτο.1 τονο ενυδρειο εχω με μια λαμπα Τ8,1,5 μηκος,arcadia tropical, 56watt και προβλημα αλγης δεν ειχα ποτε μου ουσιαστικο.Φυτα βεβαια εχω λιγα ελαχιστα,βαλισηνεριες και εχινοδορους.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο ? και τη ψαρια εχει μεσα ? γιατι και εγω με 700 λιτρα και 120 watt πριν βαλω 10 αγκιστρακια και 2 μεγαλους πλεκο μεσα καθε 3 μερα επρεπε να κανω τζαμια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση DIY CO2 | kostas_dimi_xapsas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-03-09 23:41 |
Παρουσίαση | vega | Fish Only | 5 | 15-02-08 13:14 |
Παρουσίαση | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 13-03-07 18:46 |
Παρουσίαση | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 26-02-07 09:18 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |