|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πολι ορεο, εγω θα σου ελεγα για το κιουπι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο και με υγιή ψάρια !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα!!
Σας ευχαριστω! Γελασα με το υγιη ψαρια.....!!!(Η Χριστινα ειμαι που μου εδωσες το μπολι!!) ------------------------- Παράθεση:
Ναι,δεν το ηξερα οτι δεν χρειαζονται φυτεμα!Παρολο αυτα εχουν βγαλει νεα φυλλαρακια.Οταν βαλω ξυλα θα τις δεσω με καποιο τροπο.Προς το παρρον τις αφηνω ετσι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanps : 19-09-11 στις 10:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή την ψαροσύνθεση ψάξε λιγακι καλύτερα , πχ το αγγελόψαρο θέλει μαλακο νερό και απο τιν άλλη τα πλάτυ σκληρό νερο .
Μια καλή λύση ειναι να κάνεις μετρήσεις να δείς το νερό σου τις σκληρότητες, το ph και αναλόγως επιλέγεις και τα ψάρια που θα κρατήσεις.. |
|
|||
|
|||
![]()
Σου ξαναπαντω,γιατι κοπηκε η συνδεση τελευταια στιγμη.
Το κιουπι οπως το λες το βρηκα τυχαια σε ενα εργαστηρι κεραμικων.Για γαστρα πηγαινα,κιουπι πηρα.Μονο 5 ευρω!!!! ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Κανονικα ετσι επρεπε να κανω εξ αρχης.Να δω σκληροτητα και ρΗ και να επιλεξω ψαρακια.Απο τον ενθουσιασμο μου ομως δεν εκατσα ΠΡΩΤΑ να διαβασω και να ενημερωθω και μετα να προχωρησω σε στησιμο ενυδρειου και επιλογη ψαριων και ο πετ σοπας μου ειπε "Παρτα καλε,αφου σου αρεσουν.Φυσικα και ταιριαζουν.Εγω ολα μαζι τα εχω" Εκτοτε,επειδη εχω κανει πολλα λαθη εχω ριξει τρελο βρισιμο (απο μεσα μου) στον πετ σοπα.Οτι και αν μου ειπε,δεν ισχυει!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanps : 19-09-11 στις 13:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το δικο μου ΛΙΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ! | mitsos1969 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 05-08-10 20:41 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |
το δικο μου ενυδρειο | KARGIO | Χρυσόψαρα | 4 | 20-10-08 13:13 |
Να Και Το Δικο Μου | teopol69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 15-09-07 16:58 |