|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω να είναι ακρηβως ίδιες αυτό π νομίζω πριν κανένα 2-3μηνες ένας φίλος εδώ στο φόρουμ πουλαγε παρομιες χελωνες και μάλιστα νομίζω ότι πουλαγε και τους γονείς και τα μωρακια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτες είναι φίλε. Τοσο μεγάλες γίνονται. Και ο φιλος που λες τετοιες πουλουσε.
Το φυλο το καταλαβαινεις μετα τα 4-5 χρονια. Οι αρσενικές είναι πιο μικρόσωμες, εχουν μεγαλύτερα νυχια, και μακρυτερη ουρα. Αυτο το site ειναι πολυ καλο, μπορεις να διαβασεις για τα παντα οσο αφορα τις συγκεκριμενες χελωνες εκει!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω δει καποιο αλλο ειδος σε πετσοπ!
Δυστυχως κανεις δεν ενημερωνει (ουτε οι ιδιοι φροντιζουμε να ενημερωθουμε πριν την αγορα) για το τελικο μεγεθος και το τι χρειαζονται ετσι ωστε καταληγουν (μεγαλο λαθος) να απελευθερωνονται στη φυση! Στο παρκο Τριτση μια βολτα θα σε πεισει ... ειναι γεματο απο αυτες τις χελωνες! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει αλλο ειδος. Βασικα ειναι το ιδιο, αλλη υποκατηγορια μαλλον. (δεν ξερω πως λειτουργουν οι κατηγοριες).
Οι Trachemys Scripta Elegans ειναι με τα κοκκινα "αυτιά", και υπαρχουν και οι Trachemys Scripta Scripta.
|
|||
|
|||
![]()
κοιταξτε τωρα να δειτε τι προβλημα εχω και δεν ξερω την να κανω.... εγω πειρα μια και την εχω ενα μηνα και κατι 42 μερες .. αλλα την εχω στην λυμνη μαζι με τα χρυσοψαρα κοι κουνοποψαρα κεφαλους.. και αρκετα φυτα.. ζει κανονικα τρεφεται με κουνουπακια αλλα και με αλγη, τρωει επεισεισ πολλες φορες αποτα flakes που πεταω στα ψαρια..... και δεν ξερω αν τον χειμωνα θα μπορει να ζεισει η θα πρεπει να την παρω σπιτι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικα πρεπει να την εχεις μεσα, στη ζεστη.
Ομως οι χελωνες που ανεφερε ο Γιώργος στις λιμνες που τις αφησαν επιβιωνουν. Το σωστο θα ηταν να την παρεις μεσα...
|
|||
|
|||
![]()
κανενασ αλλος π το ειχε δοκιμασει... με τισ ιδιεσ χλωνιτσεσ? να ρωτησω οταν πεφτει σε χειμερινη ... ειναι εντοσ νερου η εκτοσ??
να ξερω αν μπορω να την βοηθησω αν την αφεινω εξω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπα αφου την βλεπω τι τρωει.. τουλαχιστον τωρα που ειναι μικρη ... ¨) τεσπα η λυμνη μ εχει ενα ρυχο μεροσ στους 5-10 ποντους αναλογα τα συμεια που ειναι γεματο βοτσαλα φυτα και τρυπες για να κρυψωνεσ,,, εκει λετε να μην αντεξει να κρυφτει?? αν και εμεισ εδω στην ναξο το χμηλοτερο που πιανουμε για μικρα διαστηματα ειναι 2-4 βαθμουσ χιονια σχεδον ποτε και αν πιασουμε εδω κονα στην θαλασσα που βρισκομαι δεν ερχονται..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαχωρισμος φυλλου στα guppies | pavlos1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 29-11-10 11:36 |
Διαχωρισμος φυλου Πλατυ | SOFI | Ζωοτόκα | 8 | 26-07-10 14:04 |
Aγγελοψαρα - σεξουαλικος διαχωρισμος | harris samos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 01-06-10 09:24 |
μετακομιση -ανακαινηση -και αποχωρισμος | harris samos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 15-02-10 13:41 |
Βιαιος αποχωρισμος | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-10-08 10:52 |