|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ηταν ως διακοσμητικες βεβαια εχουν μερικα χωματα , θα τις πλυνω καλα με ζεστο νερο, και την αμμο αφου την πλυνω μπορω να την βαλω αμεσως ετσι?
. '' And the reign will kill us all, We throw ourselves against the wall , But no-one else can see, the preservation of the martyr in me! .-PSYCHOSOCIAL-. ''http://www.youtube.com/watch?v=VxkvC64-W2E |
|
||||
|
||||
![]()
Να τις πλύνεις καλά να φύγει οτιδήποτε υπάρχει πάνω και γενικά να προσέχεις μην έχουν πάνω άλλες ουσίες όπως λάδια αυτοκινήτου κ.τ.λ. Όσο για το πλύσιμο πάντα έτσι το έκανα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα..
![]() (το σκίσαμε τελείως το thread ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο εγινε Γιωργο ...βαλε και 2-3 δισκους μεσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο γιωργο..πολυ ωραιο και τα τσεκουρακι οτι πρεπει..που να παρουν τα πανω τους και τα φυτα γιατι ακομα ειναι ταλαιπωρημενα..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα θα το διαβασει αυτο κανας αρχαριος και θα σκεφτει οτι τα 60 λιτρα ειναι μια χαρα για 2-3 δισκους !!!
![]() Εγω λεω να ξεκινησουμε εδω μια συζητηση-αντιπαραθεση για "λιτρα και δισκους"...και οπου μας βγαλει ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεσα και εγω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπόστρωμα για ενυδρείο χαμηλών απαιτήσεων | krispie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 18-02-11 15:56 |
Βοήθεια: μετάβαση από high-tech σε χαμηλών απαιτήσεων | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 15-08-10 15:25 |
Θέλω να φυτεύσω φυτά χαμηλών απαιτήσεων | mikeepidio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-06-10 02:08 |
Υγρό λίπασμα για φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 21-07-08 23:19 |
Ξεκίνημα φυτεμένου χαμηλών απαιτήσεων... | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 22-03-05 19:03 |