|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο ακριβως σκεφτομαι,πρεπει να ειναι λαμπες απο pet η μπορουμε να βαλουμε και αλλες οι οποιες φυσικα ειναι πιο φτηνες απο ηλεκτρικα ειδη?αξιζουν οι αλλες η τσαμπα τις βαζουμε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχουν τα ηλεκτρολογικα καταστηματα ΚΑΥΚΑΣ.
εγω απο εκει την πηρα με 5 ευρω. οχι 25 και 30 που ζητανε τα πετσοπ |
|
|||
|
|||
![]()
πηγα στον καυκα στην κηφισια και μου ειπε οτι δνε ξαναφερνει sylvania διοτι δεν τις πουλαει και κοπηκανε οι παραγγελιες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια θερμη πισω και μια ψυχρη μπροστα βαλε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για το ηλεκτροραμα δεν ξερω... |
|
|||
|
|||
![]()
εγω χθες πηγα στον καυκα στην κηφισια και μου ειπε αυτο που εγραψα πιο πανω οτι δεν ξαναφερνει διοτι δεν του φευγουνε.τωρα εαν καθε ενα μαγαζι του λειτουργει ξεχωριστα δεν το ξερω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το ηλεκτροραμα τουλαχιστον ειναι εισαγωγεας των Sylvania οποτε προβλημα δεν υπαρχει. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχω φαει ολα τα καταστηματα αλλα δεν μπορεσα να βρω sylvania οποτε θα παω σε κατι ποιο ακριβο φανταζομαι τουλαχιστον για την μια απο τις δυο λαμπες.για πειτε μου τι λετε να προτιμησω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υν λαμπες | apolonistis | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 11-08-09 16:19 |
λαμπες | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 19-05-09 16:58 |
Γατοψαρο με προτιμηση στην αλγη... | Dimis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 03-03-09 17:24 |
λαμπες Τ5 | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-09-08 16:47 |
Τ5 λαμπες | soza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-01-06 15:32 |