|
|
||||
|
||||
![]()
τις εφαγε το flash....
|
||||
|
||||
![]()
Και όταν έβγαζα φωτό τις δικές μου γάτες γιατί δεν ήταν έτσι;;;; Δε θα έπρεπε να κάνουν άλλη αντανάκλαση λόγω φλας;;;
Τελοσπάντων... Άντε να δούμε τί θα γίνει με το γατουλάκι... Είναι πακέτο το δέσιμο με σύρμα... Ελπίζω να πετύχει... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονη θελει,ηταν να γινει σημερα αλλα καθυστερησε με ενα αλλο χειρουργειο με καταγμα σκυλου και παει για αυριο.Ειπε οτι θα γινει καλα....το καλο που του θελω.
Σε περιμενω απο το μαγαζι οποτε θελεις περασε να τα πουμε.Εχω κατι mopani μεγαλα και ενα κομματι dritwood πολυ καλο,θα τα βαλω αγγελια για πωληση αυριο με φωτογραφιες να μαζεψω κανα φραγκο για τον γατο.
|
||||
|
||||
![]()
Να τα βάλεις γιατί λόγω κρίσης δύσκολο το βλέπω να γίνει διαφορετικά
![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως σου ξαναδίνω συγχαρητήρια που μπήκες στον κόπο να ασχοληθείς με το γατουλάκι... Μην το καθυστερήσει κ πολύ ο γιατρός το χειρουργείο όμως γιατί μετά χλωμό το κόβω να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Και το γνωρίζω καλά αυτό που σου λέω γιατί πριν κάποια χρόνια είχα ακριβώς την ίδια περίπτωση αλλά το σπάσιμο ήταν στο γοφό της γάτας και επειδή εξαφανίστηκε ( μετά το πάτημα από το αυτοκίνητο) και επέστρεψε μετά από μια εβδομάδα, ο κτηνίατρος μου είχε πει ότι δε γινόταν πλέον χειρουργείο γιατί είχαν περασει τα δυο πρωτα εικοσιτετράωρα και θα ταλαιπωρούσα άδικα το ζώο με χειρουργεία. Τελικά ο Τόνι (από το γατόνι) έζησε για χρόνια έτσι....
|
||||
|
||||
![]()
Ειπε οτι θα αποκατασταθει το προβλημα,εχει φτιαξει και χειροτερα λεει.
Ουε και αλιμονο...... Συγχαρητηρια για το αυτονοητο???? Τον δικο μου τον ειδες στο αλμπουμ στο facebook?? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο απίστευτος κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() Πόσα σου στοίχισε και από πού;;;;; Και γιατί έχω την αίσθηση ότι κάπου σε έχω ξαναδει κ σένα και το γάτο σου;;;;;;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Απο την Ζωοφιλικη Ηλιουπολης τον υιοθετησα!!!!Τον βρηκαν λιγων ημερων σε σακουλα στα σκουπιδια.......
Εισαι στο my cat??
|
|