|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
την οποια την παιρνω που??σε πετ σοπ??
|
||||
|
||||
![]()
Αν ψάξεις σε πετσοπ θα βρεις διάφορα προϊόντα είτε για να κάνεις μόνος σου παραγωγή όπως αυτό
http://www.amazonios.gr/product_info...51&language=en ή έτοιμη όπως http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2042 |
|
||||
|
||||
![]()
α ωραια σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!!τωρα επειδη ξερω οτι εισαι και γνωστης της αφρικης θα ηθελα να σε ρωτισω αν και τα αφρικανακια μπορουν να τρφουν και με αυτην την σκονη η χρειαζοντε οπωσδηποτε αρτεμια??βεβαια ειμαι εκτος θεματος τωρα αλλα δεν πειραζει..
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα αφρικανάκια και με ψιλοτριμμένη τροφή σε φυλλαράκι είναι μια χαρά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
διλαδη αμα τρυψω την τροφη που ειναι για τροπικα ψαρια αυτην την κλασικη τα φυλαρακια ειναι οκ???δεν θελω τιποτα αλλο?
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν δώσεις ζωντανή τροφή στους γόνους μην περιμένεις να αναπτυχθούν.Γι αυτό και η αρτέμια θεωρείται "ακρογωνιαίος λίθος" στην διατροφή των χρυσόψαρων.Οι υπόλοιπες ξηρές τροφές δίνονται πάντα συμπληρωματικά.
Υ.Γ.Αν διαβάζοντας τα άρθρα περι αναπαραγωγής και εκτροφής δεν καλύφθηκες πλήρως,παρακαλώ ανέφερε σε ποιά σημεια θα χρειαζόταν, καποια συμπλήρωση ή διευκρίνηση έτσι ώστε να τα βελτιώσουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι!!τα αυγακια ειναι η τεταρτη η η πεμπτη μερα τους και ακομα δεν εχουν εκολαφτει....αυτο που με ανησυχει ειναι οτι απο πανω τους εχει βγει κατι σαν μουχλα ασπρη και με εχει προβληματησει αυτο...ειναι ανησυχιτικο???
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι η ιδεα μου?... | Eric | Greek Aquarist's Boards | 10 | 13-05-11 16:35 |
Που ειμαι και ποσο θελω ακομη? Λιγη βοηθεια | ignatios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-03-11 21:35 |
λιγη βοηθεια! | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-10 21:26 |
hello ειμαι κι εγω νεος λιγη βοηθεια plz | decathloman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 30-01-09 09:10 |
λιγη βοηθεια! | kourba | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 07-05-08 11:18 |