|
|
||||
|
||||
![]()
Τα zebra δεν αναπαράγονται στο γλυκό νερό (κάνουν αυγά λευκά που για κάποιους είναι αντιαισθητικά και βγαίνουν δύσκολα με ξύσιμο, αλλά δεν εκκολάπτονται). Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτά που βρήκες?
Δες κι εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28398 Για το μπρέβις, αν η γεννήστρα είναι 10-20 λίτρα εκεί θα είναι καλύτερα. Αλλιώς δώστο το γρηγορότερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου ελεγα να μην τα βαλεις ,γιατι ειμαι παθον.
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πες μου σε παρακαλώ γιατί είσαι παθών; Τι σου κάνανε; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τωρα ειδα τα λιτρα σου ,επιδη το δικοσου ενυδρειο ειναι μικρο κια θα βαλεις μικρες πετρες ,αμα θελεις βαλτα ,γιατι θα σου ειναι ευκολο να τις βγαλεις εξω και να τις καθαρησεις.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβόυλές. Έτσι θα κινηθώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα βρήκα χρόνο με την αλλαγή νερού πρόσθεσα και αρκετές πέτρες δημιουργώντας αρκετά μεγάλες στοίβες κυρίως στο πίσω μέρος του ενυδρείου. Πήρα και 4 σαλιγκαράκια ζέμπρα τα οποία κάνουν τρομερή δουλειά. Στις παλιές πέτρες που είχαν πιάσει άλγη από όπου περνάνε τις κάνουν κάτασπρες λες και έχω ρίξει χλωρίνη!!! Το 4ο julie δείχνει να μην φοβάται τόσο πολύ και προσπαθεί να βρεί καταφύγιο στις καινούριες πέτρες στη δεξιά πλευρά. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν 3 αρσενικά και ένα θηλυκό. Τα 2 αρσενικά ακόμα τα πάνε καλά μαζί με το θηλυκό αλλά μάλλον όπως είπατε θα μείνει ένα ζευγάρι. Μήπως θα βοηθούσε αν έβρισκα καναδυό ακόμα θηλυκά;
|
|
||||
|
||||
![]()
προσπάθησε να ξεχωρίσεις ένα ζευγάρι και βγάλε τα υπόλοιπα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν με βλέπω να ξεχωρίζω ζευγάρι!! Πριν λίγο ο Κώστας μου είπε ότι πιστεύει πως όλα είναι λοκατζίδες!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργο... | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 12-06-11 21:45 |
Περίεργο.. | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-02-11 12:25 |
Περίεργο | syphon | Αναγνωρίσεις φυτών | 13 | 25-09-10 00:15 |
Ένα περίεργο ον | PascM | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 05-03-08 19:05 |
Περίεργο | hotgates | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-08-07 10:04 |