|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ, αυτό έχει να κάνει με το κάθε προιόν.
Για αυτό έχει ο κατασκευαστής οδηγίες στο κουτάκι ![]() Αν και τα 2 είναι της Seachem, ο αντιφώς μετά από 4 ημέρες και ο άνθρακας μετά από 1 μήνα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Εκανα μετρησεις σημερα το πρωι... Αμμωνια 0, ΝΟ2 0, ΝΟ3 15mg/l Το παραταω να πεσουν τα νιτρικα ;;; Η να πεταξω τη πεταλουδα μεσα ;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Scopas Tang μπορω να βαλω μονο του ;;; Η γινεται μεγαλο ;;; |
|
|||
|
|||
![]()
το θεμα ειναι ομως αν αγορασες τον ψοφιο για ζωντανο και σε εξαπατησαν....
μην το περνας ετσι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επειτα εχω πολυ πιο σοβαρα πραγματα να ασχολιθω αυτο το καιρο απο το να κυνηγαω καποιον που μου πουλησε ψοφιο βραχο ![]() Ο βραχος δεν ειναι τελειως νεκρος, εχει 3 κομματια γεματα χρωματα και φανταζομαι πως ειναι ζωντανα, μπορει στη φωτογραφια να μην φαινονται. Παντα φιλικα αδερφε γιατι καποιες φορες ο γραπτος λογος παρεξηγειται ![]() Για το Scopas τι λετε μπαινει η θα στραβωσει ;;; ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως, όλα τα θαλασσινά αργούν να μεγαλώσουν, μη νομίζεις ότι θα το πάρεις το ψαράκι 8-10cm και σε ένα χρόνο θα πιάσει τελικό μέγεθος (30cm). Οπότε η επιλογή δική σου. Σχετικά με τον βράχο, τον πήρες 6¤ το κιλό, όσο πουλάνε οι χομπίστες τον ζωντανό βράχο. Αλλά μάλλον τα 2-3 κομματάκια είναι ζωντανός, γιατί τα άλλα βγάζουν νιτρικά που σημαίνει ότι δεν ήταν καν στρωμένος. Α, αν θες και άλλον ζωντανό, έχω στο μπαλκόνι!! (Ήδες, κάνω τα πάντα για να μου πάρεις εκείνη τη πεταλούδα που λέγαμε!!)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα χωραει καθετα γιατι εχω 38 περιπου ![]() Δηλαδη αυτος σε ποσο καιρο περιπου θα κανει απονιτροποιηση? κανα χρονο? ![]() Χτες το πρωι του ειχα ριξει αμμωνια 0,5 και το απογευμα ηταν στο 0,2 με 0,25 NO2 και σημερα το πρωι ολα μηδενισμενα οποτε ειναι ενταξει φανταζομαι... Φιλε θα παω σημερα το απογευμα να παρω ενα Copperband και θα στο στειλω με τα ΕΛΤΑ και μαλιστα Β κατηγορια με το αργο για να σου ερθει με πιο ζωντανα χρωματα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε να σου πω και την διεύθυνση της πεθεράς μου!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεφτομαι για Betta ... 30L | goazila | Bettas | 3 | 02-09-10 18:43 |
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ NANO REEF | asteris_veroia | Nano Reef | 10 | 25-01-10 00:23 |
σκεφτομαι μονο ενυδρεια.... | calmen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 24-09-07 13:46 |
σκεφτομαι για χαμστερακια για το μελλον... | μελινακι | ¶λλα ζώα | 3 | 23-09-07 10:37 |
σκεφτομαι..... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 21-12-06 10:21 |