|
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα να τα ταίζω όσο μπορώ νωρίτερα όταν ανάψουν τα φώτα (πιθανότατα κατά τις 5) και λιγότερο το βράδυ πριν σβήσουν τα φώτα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο γιατι γινεται ρε παιδια? εχω δει σε πολλα προφιλ ψαριων που λενε οτι ειναι δραστηρια τη νυχτα.και μαλιστα πολλες φορες λενε οτι καλο ειναι να ριχνουμε και λιγη τροφη αφου ειναι δραστηρια στο σκοταδι και βγαινουν για φαι τη νυχτα.
αλλα για καποιο λογο επικρατει η αποψη να ταιζονται με τα φωτα ανοιχτα.για ποιο λογο ισχυει αυτο? γιατι δηλαδη πρεπει να τα συνηθισουμε διαφορετικα αποτι κανουν στη φυση? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν ειναι μονο αυτα,ειναι και τα glass catfish,τα hara jerdoni και πολλα αλλα.γενικως τα γατοψαρα (δε μιλαω για τα cory)εχω την εντυπωση οτι ειναι κυριως νυχτερινοι θυρευτες.οχι οτι δεν τρωνε τη μερα αλλα τη νυχτα ειναι πιο δραστηρια.
επομενως γιατι το παιρνουμε σαν στανταρ οτι πρεπει να ταιζονται τα ψαρια μονο με τα φωτα ανοιχτα?το ρωταω γιατι το εχω διαβασει πολλες φορες σε διαφορες σελιδες αλλα δεν εξηγει κανεις το γιατι. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο,αλλα η πλειοψηφια τω ψαριων,τρωνε μερα.Ο φιλος αν δεν εχει συνοδοντιδες ,ολη η τροφη θα πεσει κατω αφαγωτη,οποτε θα αρχισουν τα γνωστα προβληματα.Βεβαια αν εχει αυτα συγουρα θα την φανε,αλλα οχι τα ψαρια γιατι θα κοιμουνται
|
||||
|
||||
![]()
σωστο ειναι αυτο που λες.αλλα δεν θα επρεπε να λενε "αναλογα τα ψαρια που εχεις πανε και οι ωρες ταισματος"?η τουλαχιστον "εξαρταται τι ψαρια εχεις" κλπ...
ρωταω γιατι οπως ειπα δεν εχω δει απαντηση σε αυτο πουθενα κιεγω καποια ψαρια μου τα ταιζω μερα και καποια το βραδι αφου σβησουνε τα φωτα.τουλαχιστον να μαθω αν για καποιο λογο κανω λαθος να σταματησω ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστό τάισμα | dimitrisemm | Διατροφή | 20 | 22-11-10 10:11 |
Απορία για τάισμα! | StelMex | Malawi | 3 | 10-03-10 18:31 |
Σκαλάρια και Τάισμα... | greemlin | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 20-07-09 13:45 |
Τάισμα ή όχι? | Λιβέρης Σταύρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-08-08 08:38 |