|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"Frozen" εννοω ολα αυτα Frozen Daphnia, Tubifex, Artemia, Bloodworms Τα συγκεκριμενα λοιπον ειναι κατεψυγμενα και καθαρα http://www.oceannutrition.eu/product...roduct=tubifex Και δεν δινω καθημερινα. Μια φορα στο τοσο για ποικιλια. Ολες οι τροφες που αναφερω δεν ειναι αγορασμενες αποκλειστικα για τα χρυσοψαρα. Ταιζω και τα αλλα ψαρια. Η μονη ζωντανη που τα ταιζω (και παλι αραια και που) ειναι σκουληκια Grindal που ξεχασα να αναφερω.
|
||||
|
||||
![]()
αα,καταλαβα τωρα.
δηλαδη καλα κανω και δεν δινω ε;για τον μονομαχο,να συνεχισω μια φορα την εβδομαδα;ξερεις σε φυλλαρακι την εχω..
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο με ωραια χρωματα!
|
||||
|
||||
![]()
Mια επισημανση.
Πρεπει μαλλον να μειωσω το αλατι (εξ ου και το tds που εχω) ή να βγαλω τα applesnail. Την ακουνε με το αλατι εστω και λιγο που βαζω, γιατι ως γνωστον το περισσοτερο αλατι αν και διαλυμενο καλα, καθεται στον πατο, και εκει κυκλοφορουν πολύ τα σαλιγκαρια. Ηδη τωρα που το μειωσα σε 0.5%, πηραν λιγο τα πανω τους. Θα δω πως θα πανε και ενημερωνω. Εχει κανεις παρομοιο ενυδρειο με χρυσοψαρα και applesnail και να βαζει αλατι, να μου πει τις παρατηρησεις του?
|
||||
|
||||
![]()
Εδω και μερικους μηνες εχουν μπει δυο αρσενικα zebra nerite.
Κατω απο 20C δεν ηταν κινητικα. Απο οταν ζεστανε ο καιρος (τωρα εχει 25C με ψυξη) κοβουν βολτες συνεχεια και εκαναν πολυ καλη δουλεια με την καφε αλγη σαν χνουδι που ειχαν γεμισει πολλες επιφανειες. Τα πανε πολυ καλα με τα χρυσοψαρα σε αυτο το μεγεθος που ειναι (15cm TL, 7cm SL το Vailtail - και 12cm TL, 7cm SL to funtail). Αλλες αλλαγες: Δεν βαζω αλατι πια. Κανω αναπληρωση εξατμισης (2-4 λιτρα την ημερα στα 120) με βρυσης, γιατι ειναι αρκετα μαλακο το νερο της βρυσης μου (6-7 GH) αλλα και γιατι κανω αρκετα μεγαλες αλλαγες καθε εβομαδα (40%) και κανει ενα μικρο reset. Και εχω αλλαξει και λιγο τη θεση των ξυλων πετρες κλπ Εχουν κανει ησυχαστηριο, το μερος πισω απο την ανουμπια, δεξια και πισω μερια του ενυδρειου. Σκανε μυτη κατω απ την καμαρα που κανει το ξυλο ή μεσα απο τα φυλλα της ανουμπιας. Ενα δειγμα απο τη δουλεια που εκαναν τα σαλιγκαριακια μεσα σε μερικες μερες. Τωρα τα εχουν κουρεψει τελειως τα ξυλα και ειναι πεντακαθαρα. ![]() Και βιντεακια απο ταισμα. Σε γρηγορη ταχυτητα (Χ4) Αφου εφαγαν το αγγουρι τους, τα φλεικς τους (και εχουν ταιστει και 2-3 φορες ακομα πιο πριν την ημερα με πελετακια, κατεξυγμενη κλπ) στο τελος θελουν να φανε και μενα. (εδω το βιντεο ειναι σε κανονικη ταχυτητα - αλλα και παλι λες και εχω βαλει Χ4 ειναι οταν πεφτει η τροφη ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μια ερώτηση για τα zebra nerite k γενικά για τα σαλιγκάρια.Διάβασα οτι καλο είναι το καπακι να κλείνει καλά για να μην κανουν βολτες στα σαλόνια.Εμένα το juwel record 600 εχει απο την πισω μεριά τρύπα για να βγαινουν τα καλώσια του φιλτρου κ του φωτιστικου.Θα εχω πρόβλημα με αποδράσεις νομίζεις?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα,σφαιρα τα χρυσοψαρα....Ανεβασε ενα βιντεο σε 7/8.
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος LIDO 120 | petros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-11-09 13:15 |
Lido 120 | greemlin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 02-05-09 20:25 |
Rio 125 & Lido 120.... | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 09-12-07 19:33 |
Lido 120.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-10-07 08:41 |