|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ο δισκος ξερω πως θελει 40 λιτρα ο καθενας ισχυει η οχι ? αρα λοιπον στα λιτρα μου μπορω να εχω μεχρι 7 πιστευω ακαριαια . το ενυδρειο ειναι 230 λιτρα καθαρα . πηρα μια κατεψυγμενη τροφη για δισκους το premium discus νομιζω πως ειναι πολυ καλη τροφη .
------------------------- ταιζω το πρωι μιση καρδια μοσχαρι , το μεσημερι την premium diskous ενα κοματακι απο τον κυβο , το απογευμα την μιση καρδια και το βραδυ το αλο κοματι απο την premium diskous . ------------------------- οταν η βρυση μου βγαζει 10 νιτρικα και η οσμωση δεν θα βγαλει 10 ? ------------------------- οι αλλαγες που κανω ανα 2 με τρεις φορες την εβδομαδα καλα δεν ειναι η ειναι υπερβολη ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη malek : 13-09-11 στις 12:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.greekdiscus.com/test2000/...E%B9-%E2%80%9D |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τις συμβουλες , θα προσπαθησω λοιπον στην αγορα νεου ενυδρειου στα 300 με 400 λιτρα πιστευω να ειμαι οκ .
------------------------- με ενα 300 , 400 λιτρα δεν θα ειμαι οκ με 9 δισκους ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη malek : 14-09-11 στις 00:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οσα περισσοτερα λιτρα τοσο καλυτερο!! Θα σου ελεγα να υπολογισεις 50 λιτρα ανα ψαρι με ελαχιστο αριθμο τουλαχιστον 8 ... Αν αγαπησεις αυτα τα καταπληκτικα ψαρια και τα κρατησεις σιγουρα στο μελλον θα θελεις να τους δωσεις κατι καλυτερο και αν το κανεις απο πριν θα γλυτωσεις ασκοπα εξοδα και κοπο!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
10 ντρικα το νερο της βρύσης?????
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανετοτατα.
Μπορει και παραπανω σε καποιες υποβαθμισμενες περιοχες (υδρευτικα). Το θεμα ειναι το περναει απο ΑΟ, Αν βγαζει και η ΑΟ νιτρικα, κατι δεν παει καλα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω τι συμβαινει , η οσμωση δεν βγαζει αλλα η βρυση βγαζει και μετα την αλλαγη νερου τα νιτρικα παραμενουν 10 . οι αλλαγες ανα δυο μερες ειναι ενταξει ?
------------------------- δηλαδη η οσμωση περιοριζει τα νιτρικα ? ξερω πως υπαρχουν ειδικα φιλτρα για τα νιτρικα που τα μειωνουν κατα πολυ . με τελευταια μετρηση εχω gh 6 , ph 6.5 , nh3 10 , kh 4 . καλα δεν ειναι ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη malek : 15-09-11 στις 10:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
180 lt με δισκους | corsar7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 09-06-11 16:32 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ | HLIASKR | Δίσκοι | 9 | 19-09-10 16:04 |
ερωτηση για συγκατικους με τους δισκους... | thanasis76 | Δίσκοι | 23 | 01-07-10 10:59 |
RIO 240 με δισκους | ko$ta$ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 14-08-09 14:56 |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |