|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωρίζοντας ότι οι απόψεις σε αυτό το θέμα δεν συγκλίνουν, προς το παρόν τουλάχιστον, θα συμβούλευα όλους τους λιμνόφιλους να κάνουν ένα σώσιμο της σελίδας αυτής, γιατί ειλικρινά έχει να κάνει άμεσα με το στοιχείου του τεχνητού (έστω) εξωτερικού υγρού στοιχείου. Να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάποια βασικά πράγματα σε περίπτωση που...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ένταξη τα λέτε ο καθένας αλλα όταν εχεις την λίμνη και μπαίνεις μέσα γιατί βούλωσε το φίλτρο γιατί έπεσε η γλάστρα και ποσα αλλα ακομα δεν θα εχεις και ένα φίδι έστω και αν δεν κινδυνεύει η ζωή σου και μονο να σκέφτεσαι μήπως το πιάσω κατά λάθος όταν θέλω να βγάλω ένα νούφαρο ευχάριστο εγώ δεν θα πάρο
|
||||
|
||||
![]()
Οταν φτιαχνουμε μια τεχνιτη λιμνη, η οποια βρισκεται συνηθως σε αυλες και ακομη πιο συνηθως ανηκει σε χομπιστες οι οποιοι βρισκονται εκτος μεγαλων πολεων, να ειναι/ειμαστε προετοιμασμενοι, για το οτιδηποτε! Επισης..φοβαται ο Γιαννης το θεριο...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρειξε θειαφι στην περιφραξη και βαλε γκαζον αν σε περνει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνα με το λινκ που εβαλε ο Ηλιας σε προηγουμενο ποστ
Παράθεση:
πολυ καλογραμμενα αρθρα εχει η σελιδα....διαβασα αρκετα πολυ ευχαριστα!
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν...
Ναι υπάρχουν άνθρωποι που θα έβλεπαν φίδι στην αυλή τους όπου παίζουν τα παιδιά τους και δε θα το σκότωναν αλλά θα το απομάκρυναν. Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ. Το φιδάκι ηταν οχιά και όχι μόνο δε γύρισε να με δαγκώσει αλλά προσπαθούσε να ξεφύγει από εμένα και το ξύλο που είχα για να το βγάλω από την αυλή. Πιστέψτε με δε δυσκολεύτηκα καθόλου! Ναι υπάρχουν άνθρωποι που δε θα σκότωναν ενστικτωδώς ένα φίδι. Και δε θα το έκαναν όχι λογω οικολογικής συνείδησης αλλά λόγω ηθικής... Ναι υπάρχουν τρόποι να κρατήσεις τα φίδια μακριά... Με τρεις γάτες δε βλέπουμε ούτε σαύρα σε 4 στρέμματα αυλής! Και τέλος... στην Ελλάδα ζούμε... όχι στην Αφρική... σιγα τα δηλητηριώδη φιδια που έχουμε... Και μια απορία: Αν βλέπατε μια αλεπού στην αυλή σας, ή στο χωράφι σας και παραδίπλα ήταν τα παιδιά σας, τί θα κάνατε;;; Θα παίρνατε το δίκανο και θα την πυροβολούσατε;;;
|
||||
|
||||
![]()
παιδια και εγω εχω ενα φιδακι στη λιμνη μου γυρω στους 30 ποντους,μαλλον νεροφιδο ειναι,
το οποιο εχει στη λιμνη κανα 2μηνο μπορει και παραπανω, το ειδα μονο 2 φορες,ουτε φωτο προλαβα να το βγαλω, απο το φοβο του κρυβοταν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Στην Λιμνη Με Τα Koi | ΝΕΝΔΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-03-15 01:01 |
Λιμνη στην Πρεβεζα | Γιαννης Μ5 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 24-08-10 10:17 |
καινουριο φιδι | NIKOL | ¶λλα ζώα | 27 | 06-06-10 17:07 |
Τι φιδι ειναι αυτο???? | POURITANOS | ¶λλα ζώα | 10 | 24-12-08 17:28 |