|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατα κανονα ομως λεφτα δεν επιστρεφονται.Γιατι απο αυτην την επιστροφη το καταστημα επαθε ζημια στο ποσοστο του φπα.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ρε κιχλιδατε,δεν παιζεσαι! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πε παιδια το παληκαρι ακουσε για water-inn
και σας ρωταει....... αν ξερετε καλυτερα μαγαζια στην Αθηνα πειτε μας και μας οι πιο ψαγμενοι ανοιξα ενα θεμα για αυτα τα καταστηματα και κανεις δε μου απαντησε........... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ο φίλος για το WI άκουσε όλες τις απόψεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν δεν έχεις βρει άκρη ακόμη, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου πω 2-3 μαγαζιά που με εξυπηρέτησαν άψογα (για ψάρια/αποστολή/συνεννόηση/εξυπηρέτηση/γνώση αντικειμένου/τιμές κλπ) και όσο με αφορά τα εμπιστεύομαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να μου πεις οσα γνωριζεις σε Αθηνα σε οποιαδηποτε περιοχη που να ειναι καλα σε τιμες προιοντα και ποιοτητα........ |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδια γιατι κανετε ετσι εγω ρωτησα και μου φανηκε παραξενο που δεν βλεπω τις τιμες και μερικα προιοντα του water in αν δεν κανω ενγραφη ενω σε ολα τα αλλα μαγαζια τις βλεπω...αυτη ηταν η απορια μου
|
||||
|
||||
![]()
Oταν ενα μαγαζι ειναι εξειδικευμενο σε κατι, τοτε ειναι λογικο να υπαρχουν απο τους πελατες του και οι αναλογες απαιτησεις!!
Στο χερι λοιπον του καθε επιχειρηματια ειναι να ανταπεξελθει σε αυτες τις απαιτησεις και να ανεβασει τον πηχη του καταστηματος του ποιο ψηλα!!
|
||||
|
||||
![]()
σωστο κιαυτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην περίπτωση βέβαια που επέστρεψε μετρητά αντί να ακυρώσει την κίνηση της κάρτας, επιβαρύνεται με το ποσοστό της τράπεζας που κυμαίνεται από 1-4%. Και στην εταιρία που εργάζομαι (Ελληνική ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Black water | giorgosp | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-12-07 14:30 |
Water distillers | deMetrIs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-02-07 10:09 |
Water inn | Venestus13 | Ιστοσελίδες στο Internet | 3 | 20-01-07 11:13 |
osmo-water-50 | PascM | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 28-02-06 17:21 |
water mites? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 19:11 |