|
|
||||
|
||||
![]()
το συγκεκριμενο μαγαζι απο τι βλεπω οι περισοτεροι το κατακρινετε αλλα εγω πιστευω ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν στην αθηνα..καταρχην ενα πολυ μεγαλο βημα που εχουν κανει ειναι το ότι εχουν τους μονομαχους σε δικα τους ενυδρειακια με δικη τους φίλτρανση κτλπ..κατι που θα έπρεπε να εκαναν όλα τα πετ σοπ σε αυτο τους βγαζω το καπελο όπως και στην οργανωτικοτητα τους..επισης ειχα παρει ενα ενυδρειο και μου δωσαν 50% της αξιας του σε προιοντα και φυτα κατι που δεν κανουν αλλα μαγαζια..δεν θελω να το διαφημησω αλλα ουτε και να το δυσφημησω εμενα μου φερθηκαν αψογα αν εξαιρεσουμε ότι ενας υπαλληλος δεν ηξερε την τυφλα του.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια, καθε φορα λοιπον που μας φαιρονται λαθος και απαξιοτικα θα τους λεμε: Δεν πειραζει, δεν πειραζει, εχετε κανει ενα μεγαλο βημα στην Ελληνικη αγορα οσον αφορα τον τομεα των ενυδρειων κλπ, ειστε το πιο μεγαλοπρεπες μαγαζι, οποτε οτι και να πειτε εχετε δικιο???
|
|
||||
|
||||
![]()
stratigos 24 δεν ειπα κατι τετοιο..εγω ανεφερα για μενα προσωπικα τις εντυπωσεις μου απο την επισκεψη μου στο μαγαζι σε σχεση με αλλα που βλεπω μην το πηγαινεις αλλου.
------------------------- Παράθεση:
![]()
Apistogramma Cacatuoides http://www.youtube.com/watch?v=mdYta8DJWxM http://www.youtube.com/watch?v=IR3V6cGdqDI 13 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη faceck : 12-09-11 στις 14:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
-------------------------
Παράθεση:
δεχομαι και το οτι προσεχουνε τους μονομαχους.σημαντικο για τα ψαρια αλλα αυτο θα επρεπε να ειναι αυτονοητο.μη φτασουμε δηλαδη να επιβραβευουμε και τα αυτονοητα γιατι ετσι δεν προκειται να παμε μπροστα ποτε... οχι οτι τωρα παμε αλλα τεσπα ![]() αλλα σκεψου το εξης. απο δυο φιλια και μια μπουνια τι θα θυμασαι περισσοτερο? ![]() Παράθεση:
δε ζηταει κανεις να κλεισει κανενα μαγαζι.αυτο που πρεπει να ζητανε ολοι ειναι να δουλευουν ολοι σωστα(πραγμα ιδανικο και αδυνατο ταυτοχρονα)η να μεινουν αυτοι που ειναι σωστοι επαγγελματιες και σωστοι προς τους πελατες τους αλλα και στο "εμπορευμα" τους που στην προκειμενη περιπτωση ειναι ζωες... το τι ειναι ανεντιμο και τι οχι ειναι αλλη μεγαλη συζητηση.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 12-09-11 στις 14:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
καλα αφηστε τα πονηρα γιατι δε θα βγαλουμε ακρη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω οτι είναι ένα απτα καλύτερα μαγαζιά αν όχι το καλύτερο..απόλες τις απόψεις(ζωντανών,εξοπλισμού,κλπ..όχι εξυπηρέτησης όμως)..έχω πάει πολλές φορές!Υπόθηκαν αρκετά σωστά πράγματα πιο πάνω για τα υπερ του!Στις τιμές του σε κάποια είναι φαρμακείο σε κάποια είναι και στην μισή τιμή απότι θα το βρεις αλλού!!
Αλλά μην ξεχνάτε οτι είναι και αυτή φιλοκερδής επιχείρηση οπότε κάνει και τις 'απατεωνιές' του και τα 'λάθη' του..έχω ακούσει και μου έχουν συμβεί αρκετά περιστατικά που θα εκνεύριζαν τον οποιονδήποτε πελάτη!έχω έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με κάποιον απτο κατάστημα και η απάντηση του πωλητή είναι η γνωστή..''δεν ξέρω,δεν φταίω εγώ,δεν μπορώ να κάνω κάτι''... Καλό είναι να γίνεται κριτική...μην το παρατραβάμε όμως!Διατυπώστε απόψεις..μην κατακρίνεται... |
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη το ειπα γιατι στο μαγαζι υπαρχουν και ατομα που ασχολουνται με το χομπυ και δεν ειναι ασχετοι.Και οπως ειπα η ποιοτητα που εχει στα προιοντα του ειναι πολυ καλη.Τα ψαρια τα εχει σε κατηγοριες και σε σωστες συνθικες νερου,χωρις ψωφια μεσα στα ενυδρεια,αυτο νομιζω οτι μετραει πολυ,γιατι σε αλλα πετσοπ εχει καβουρια,γκαπυ,σκαλαρια και κιχλιδες σε ενα ενυδρειο και τα μισα μεσα ειναι ψωφια και μισοφαγομενα..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() εδω ειναι που κανεις λαθος κατα την γνωμη μου.με το να στρουθοκαμηλιζει καποιος (στην προκειμενη περιπτωση εγω)και να λεει ολα ειναι καλα δε σωνεται καμια επιχειρηση.ουτε εχει αναγκη απο μενα η τα λεφτα μου για να σωθει.το αποδειξανε με τη συμπεριφορα τους. δε ζητησα απο κανεναν να δεχτει ντε και καλα οτι εχω δικιο.απλα ειπα τη γνωμη μου και τι μου συνεβη.τωρα γιατι αυτο το βλεπετε εσεις λαθος δεν μπορω να το συλλαβω με το μικρο μου μυαλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το λεω για μενα,οχι για σενα
![]() γιατι δεν ξερω αν τοχεις καταλαβει αλλα αυτο μου ζητατε να κανω τοση ωρα.τουλαχιστον εγω ετσι το εκλαμβανω ![]() Παράθεση:
![]() ![]() αυτα.σταματαω γιατι δε θα τελειωσει ποτε η συζητηση.τουλαχιστον υπηρξε κινηση στο φορουμ με το θεμα ![]() ![]() και για το φιλο παραπανω που λεει οτι τσακωνομαστε,να πω οτι καμια στιγμη δεν αισθανθηκα οτι τσακωνομαι με καποιον ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαβαζοντας τα παραπανω ποστ θα ηθελα να αναφερω 2-3 πραγματα
1)οντως ειναι ενα πολυ οργανωμενο μαγαζι και προτυπο για τα Ελληνικα δεδομενα 2)ειναι συνηθως λιγο πιο ακριβο απο τα υπολοιπα... 3)κανει 50% εκπτωση σε ενυδρεια.... καθε χρονο 4) Εχει απιθανη συλλογη σε φυτα..ισως την καλυτερη στην Ελλαδα ΑΛΛΑ.... κατα κανονα εχει αδιαφορο εως αγενεστατο προσωπικο εξαιρουνται 2 παιδια (αγορια !!!) και υπευθυνους που δεν παραδεχονται ποτε τα λαθη τους (προσωπικες εμπειριες..τουλαχιστον 3... ΛΑΘΟΣ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ, ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ, ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑΝ... Για λεφτα πισω ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ενω δια νομου οφειλουν να επιστρεψουν τα λεφτα αν το προιον ειναι ακομα στη συσκευασια του... ή οταν η ταμπελα λεει ps sauloci και τελικα μου δινει ps assorted και αν... !!! τελος εχω δει ψωφια ψαρια στα ενυδρεια malawi ΚΑΤΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.. φαγωμενα μεχρι την μεση..αρα ωρες εκει μεσα... και επειδη λογο δουλειας παω μονο απογευμα καταλαβαινω οτι τα εχουν δει και στα α@@@@ τους... Αυτα για το μαγαζι που εχω δωσει πανω απο 8000 ευρω (υπολογισμενα σε αποδειξεις μεχρι περσι).. και επειδη ειναι κοντα μου δυστηχως θα παω και θα ξαναπαω.... Τελος νομιζω οτι ειναι περιτο να αναφερω οτι το χειροτερο μαγαζι στην Αγγλια ειναι 1500 φορες καλυτερο απο το "προτυπο water inn" .... Αυτα συμβαινουν και θα συμβαινουν στην χωρα μας μεχρι να αποκτησουμε ολοι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ .... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
|
||||
|
||||
![]()
Το κάθε κατάστημα είναι υποχρεωμένο βάση νόμου να επιστρέφει τα χρήματα πίσω στον πελάτη, όταν ο πελάτης έχει λόγο να ζητήσει υπαναχώρηση.
Και όταν ζητάς έναν φθηνό διαχύτη, σου δίνουν έναν που έστω από άγνοια σου λένε λάθος τιμή και ο οποίος έχει 26¤/3¤ = 8+ φορές περισσότερο από τον φθηνότερο... Αστικός Κώδικας Ν. 3043/2002 ΦΕΚ 192Α/21-08-2002 Αρθ. 540 "Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ' επιλογήν του: 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες. 2. να μειώσει το τίμημα. 3. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή. (Όπως το άρθρο αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ.1 του ν. 3043/2002 ΦΕΚ 192Α/21-08-2002)" Ένα τηλέφωνο και μια καταγγελία στο υπουργείο Ανάπτυξης στη διεύθυνση εμπορίου και θα δούμε αν το μαγαζί θα επιστρέψει ως οφείλει τα χρήματα. Καλό είναι να γνωρίζουμε τι δικαιούμαστε και να μην εφαρμόζει το κάθε μαγαζί τους δικούς του νόμους.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια ,μαθαμε και τον αστικο κωδικα,με μια λεπτομερεια να μας διαφευγει,οτι εδω ειναι Ελλαδα,και οποος απλος πολιτης πειρε πισω τα χρηματα του απο μαγαζι ας το γραψει εδω μεσα.
Παντα το λεω,σε αυτην την χωρα ποτε μα ποτε οι δικηγοροι και οι λογιασταδες δεν θα πεινασουν ποτε ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΔΕΝ ειναι πολιτικη του φορουμ ο διασυρμος οποιουδηποτε καταστηματος. πολιτικη του φορουμ ειναι να κατατιθενται ελευθερα καλες και κακες εμπειριες οσον αφορα καταστηματα ενυδρειακου ενδιαφεροντος. νομιζω δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβει καποιος..εκτος αν δε θελει να καταλαβει. ακουστηκαν εξισου καλες και κακες εντυπωσεις για το καταστημα..πραγμα λογικο και προσγειωμενο. μονο καλα ή μονο κακα θα ανηκαν στη σφαιρα της φαντασιας ετσι κι αλλιως και δε θα γινοταν πιστευτο απο κανενα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Black water | giorgosp | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-12-07 14:30 |
Water distillers | deMetrIs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-02-07 10:09 |
Water inn | Venestus13 | Ιστοσελίδες στο Internet | 3 | 20-01-07 11:13 |
osmo-water-50 | PascM | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 28-02-06 17:21 |
water mites? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 19:11 |