|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγά το ψάρι...
Εμένα κάνουν και τούμπες οι αφρικάνες μου ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δει πολλους να χαιδευουν τα ψαρια τους (κατι οσκαρ, τωρα αυτους τους δισκους) κλπ. Και εγω εχω ακουμπησει τα zebra danio μου. Στην ουσια ομως, το οτι χαιδευουμε ενα ψαρι δεν ειναι καλο μονο για εμας? Εννοω οτι εμεις ευχαριστιομαστε, το ψαρι νοιωθει χαδι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τουλάχιστον οι δίσκοι που αρέσκονται στο να "τρίβονται" μεταξύ τους, φαντάζομαι το νοιώθει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Eνα βιντεακι απο παλια, του diskusfan.
Με μια μικροδιαφορα απο το πρωτο βιντεο.. Δεν κυνηγαει να χαιδεψει τα δισκακια του. Τα δισκακια πανε μονα τους στο χερι του (χωρις τροφη στο χερι) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aρα νοιωθουν μαλλον.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω στην αρχη με τους δισκους μου ετσι εκανα τουσ ταιζα στο χερι μολισ βλεπανε το χερι τρεχανε μετα που το εκοψα αμα δουν το χερι εξαφανιζοντε τυχαιο ? και κατι ακομα μη παραβουτατε τα χερια μεσα γιατι δε ξερετε τη μικροβια κουβαλανε τα ψαρια ουτε τα χερια σας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ας παρουμε κανα σκυλι ή κανα γατί αμα θελουμε να χαιδεψουμε κατι... ή ενα λουτρινο κουκλακι. ξερω γω.....??
|
||||
|
||||
![]()
Το ίδιο γινόταν και με έναν μονομάχο που είχα κάποτε αν και δεν τον τάιζα ποτέ με το χέρι.Βασικά και εγώ πιστεύω ότι μας έχουν συνδέσει με το φαγητό που έρχεται μαζί με την παρουσία μας κοντά στο ενυδρείο οπότε.......
Πάντως το σίγουρο είναι ότι μπορούν και γνωρίζουν άτομα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι αστερίας είναι αυτός ? | kilo_me | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 31-03-11 16:59 |
Τί φυσαλίδες είναι αυτές; | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 27-02-11 23:37 |
Έχετε δει αυτές τις τροφές πουθενά? | Κλεόβουλος | Διατροφή | 5 | 09-02-11 20:19 |
Γνωρίζει κάποιος αυτές τις λάμπες ; | chris the trik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 01-12-08 05:05 |