|
|
||||
|
||||
![]()
αν τα αγορασεις απο πετσοπ ε θα θες κανα 80αρι υπολογισε για ολα...
![]() αν τα παρεις απο petcumulus θαναι λιγο πιο φτηνα,κιαν τα παρεις απο ebay ακομα περισσοτερο. οι δεκα μερες εμενα μου φαινονται πολλες για αλλαγες ρουτινας.αλλο μια φορα στο τοσο να γινει κιαλλο να γινεται συνεχως.εγω που κανω καθε βδομαδα παλι προλαβαινουνε και ανεβαινουνε τα νιτρικα.οχι υπερβολικα,αλλα αν αμεσως μετα την αλλαγη εχω 10,αμεσως πριν την επομενη αλλαγη συνηθως θαχω 25-30 σιγουρα.καπου εκει παιζω.και δεν ταιζω και πολυ πλεον. αν θες πες μας και τι υλικα εχεις στο φιλτρο σου,αν το εχεις καθαρισει ποτε,πως το καθαρισες κλπ.επισης αν εχεις βαλει ποτε σκουπα οσο καιρο τρεχει το ενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε και μια ματια στις αγγελιες που πουλανε διαφορα τεστ καποια μελη κατα καιρους ή βαλε εσυ μια αγγελια οτι ζητας τεστ και ποια τεστ. Εγω περαν της πρωτης αμμωνιας που το πηρα απο πετ σοπ στα 14,70 της sera, ολα τα υπολοιπα ηταν απο αγγελιες και μαλιστα ολα καινουρια αχρησιμοποιητα. Να προσεχεις ακομη ειτε σε πετ σοπ ειτε απο αγγελια τις ημερομηνιες ληξης των τεστ, ειναι πολυ σημαντικο αυτο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Πεταλήθρες γλυκού νερού.... | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-10-07 00:09 |
Μύδια γλυκού νερού.......... | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 11-09-07 23:28 |
Skimmer ??? (Γλυκού νερού) | γαυρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 28-10-04 09:38 |