Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Αρχάριοι γλυκού νερού

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-09-11, 23:09
Το avatar του χρήστη Γιαννης Μ5
Γιαννης Μ5 Ο χρήστης Γιαννης Μ5 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Μεγαρα-Αθηνα-Πρεβεζα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billxl Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο μονομάχος τα πήγαινε μια χαρά με τα balloon και το κατάστημα πουλάει μόνο ψάρια και ενυδρεία και δεν είναι γενικώς pet shop.

Μέγα στρατηγέ είμαι ένας μ@λ@κ@ς, κακός, κόπανος και με συγχωρείς που σε τσάντησα βραδιάτικα με την τεράστια ασχετοσύνη μου και κακία μου. Είναι το καλύτερο καλωσόρισμα σε forum για μένα ever! ¶ντε γεια σας λοιπόν να μην σας ενοχλώ.

Φιλε μου,σου εγραψαν τι επρεπε να κανεις και τιποτα αλλο.Δεν μπορω να καταλαβω τον εκνευρισμο σου και την απαντηση σου.Το οτι το καταστημα(φανταζομαι εννοεις της Κηφισιας.....)πουλαει μονο ενυδρεια και ψαρια,δεν σημαινει οτι τα παιδια που δουλευουν εκει μεσα εχουν γνωσεις.Αλλιως δεν θα σου εδιναν τα ψαρια που τελικως πεταξες.Κανα δυο αν εχουν και μαλλον δεν επεσες σε αυτους.Μην ξεχνας οτι τα καταστηματα αυτο θελουν.Να πουλησουν.....Καλο για σενα,θα ηταν να διαβασεις 5 πραγματα.Παρολα αυτα,αν επιμενεις.....
Παλιά 09-09-11, 00:14
Το avatar του χρήστη michael151
michael151 Ο χρήστης michael151 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ηρακλειο κρητης-Δαφναρα Αθηνα
Προεπιλογή

Φιλε μου κακως τσαντιστικες! το οτι τα παιδια σου ειπαν εμεσως πλην σαφως πως εγινες καφρος, δε σημαινει οτι εχουν και προηγουμενα μαζι σου! ισα ισα που θα επρεπε να πεις κι ευχαριστω για τις συμβουλες κι οχι να τα "παρεις" ετσι! αν δλδη αγορασεις ενα σκυλακι και δε σου κανει γιατι δαγκωνει τα παπουτσια σου ή το καναπε σου,θα το κανεις μπριτζολες?! ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ! αν δε σου εκαναν(απο δικη σου αμελεια) ας τα γυριζες πισω!!! σιγα δηλαδη τη προσβολη που θιχτικες και τοοοσοοο πολυ! ελεος! ας ειμαστε και λιγο χαλαροι!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-11, 01:18
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

παντως εαν θιχτηκες απτις απαντησεις και ειδικα τη δικια μου ζητω συγνωμη.δε θελω ουτε να προσβαλω ουτε να αποθαρρυνω κανεναν.κιεγω τωρα μαθαινω κιεχω κανει κιεγω χοντρες μ...ς. αλλα κιαυτο τι σημαινει? οτι επειδη το παραδεχομαι ητανε και σωστο που τις εκανα?η το αντιθετο?οτι εγινε εγινε παει τελειωσε.απο δω και στο εξης τι γινεται....

και στο κατω κατω μονος σου ειπες

"τα οποία κατέληξαν στην αποχέτευση (δεν είχα που να τα βάλω)"

ενταξει την εκανες,αλλα κιεμεις τι επρεπε να το αφησουμε ασχολιαστο?
και μετα λες οτι θα ξαναβαλεις μονομαχο σιγουρα και ψαχνεις τι αλλο να βαλεις...σαυτο δεν κολλαει δηλαδη το

"καλο ειναι οταν θες να αγορασεις ψαρια να ρωτας εδω και να ψαχνεις στο ιντερνετ και απο μονος σου για να δεις αν ειναι συμβατα και αν μπορεις να τους προσφερεις τις συνθηκες που χρειαζονται."

και εκτος αυτου,παιρνεις και το μερος του καταστηματος που στην τελικη θελει τα λεφτα σου μονο και δεν τους ενδιαφερει τι θα κανεις με τα ψαρια η οτι αλλο, αντι των ανθρωπων εδω που στο κατω κατω δεν ζητανε κατι απο σενα.αν πρεπει να θιχτεις με καποιους ειναι με το καταστημα που σου πουλησανε οτι ναναι και δε σε συμβουλεψανε σωστα! αυτα
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές