|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασιλη μαλλον εχεις δικιο : http://www.sciencephoto.com/media/370871/enlarge
η συγκεκριμενη παρασιτει σε καμπιες αλλα η ενηλικη τρεφεται και με νεκταρ- ετσι εξηγειται και η συλληψη της σε λουλουδι. Παντως μου προξενει μεγαλη απορια πως η τρομερη αραχνουλα μπορει και συγκρατει τοσο μεγαλα και επικινδυνα θηραματα....οι σφηκες ειναι ζορικες και τσαμπουκαδες !! ειναι σαν να προσπαθω εγω να κρατησω ταυρο απο τα κερατα (οχι οτι δεν μπορω δηλαδη... ![]() Η κυπρος μου πεφτει μακρια αλλα μακαρι ..ποτε δεν ξερεις.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί όχι?
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε βαλε και την λιβελούλα...
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω ποια ακριβως λες...δεν εχουν και τιποτα αξιοπεριεργο για να ταιριαζει με τον τιτλο του thread αλλα δεν χαλαω χατηρια..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για την δευτερη ελεγα αλλα μου αρεσει πολυ και η πρωτη!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Ειδικά η funky βρωμούσα είναι απίστευτη.. ![]() Ευκαιρία να μάθω τί έντομο είναι στην παρακάτω φωτογραφία.. Εμένα μου κάνει για πιο συντηρητική βρωμούσα πάντως.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nασο ανηκει και αυτο στην ιδια οικογενεια (Heteroptera).
Κοιτα αναμεσα σε αυτα τα 2 ειδη. Eνα απο τα δυο ειναι αλλα απο την φωτο δεν μπορω να πω με σιγουρια.. -Aelia sp. -Odontotarsus caudatus |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποπειρα macro...χωρις macro! | Psytrancer | Φωτογραφίες μελών | 0 | 16-07-11 16:42 |
mbuna και εντομα | Μικρος | Malawi | 4 | 21-07-08 09:45 |
εντομα | Κων/νος Μ. | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 17-11-07 21:58 |
ΕΝΤΟΜΑ(?) ΣΕ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!! | GIWRGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 14-02-05 23:08 |
Αποξηραμενα εντομα για τροφη κατευθειαν απο την φυση. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 27-06-04 04:23 |