|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και γω αυτη ψαχνω...! Αλλα ως τωρα τιποτα..
![]() και πιστεψτε με αντεχει!!!!!.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τελικα να το ανεβασω το βιντεο? ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 06-09-11 στις 16:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φοβερο!!
ρομποτ να το εκανε πιο αργα θα το κανε ειναι οπως οι κινεζοι που παιζουν πινγκ πονγκ και λες τι κανουν οι ανθρωποι. ωμος παρατηρησα οτι κολλουσε τις επιφανειες εξωτερικα τις βασης και οχι πανω στην βαση. τελικα τι ειναι πιο σωστο???
|
||||
|
||||
![]()
x0ax0axa0x0ax0ax0ax0a...
"Εγω αυτή τη στιγμή βαριεμαι" Ελιωσα!!! Λιγη σιλικόνη δεν βάζεις; Εγω βαζω παραπάνω! Επισης, και με 4αρι τζαμι καλα θα ήτανε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μια απο τα ιδια κ γω!! η φωνη του μου φερνει και λιγο σε Σεφερλη πεταει και τις ατακες του....!! ολα τα λεφτα το βιντεακι!!!!πολυ καλο! |
|
||||
|
||||
![]()
χεχε. τα ειχα τα πενταρια στο μαγαζι απλα τα εκοψα στα μετρα μου. οχι μια χαρα ειναι η σιλικονη δε θελω να ειναι πασαλειμενο χαλια. ειχα και ενα θεμα με το παλιοπιστολι ειχε κατσει στραβα το εμβολο απο μεσα και εσκασε ο πατος και δεν εβγαζε καλα μπροστα ενω πισω χυθυκε ολη η σιλικονη μεσα στο μπουκαλι. πεταξα το μπουκαλι που θα κολλαγα αλλα 2 ενυδρεια...
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό φίλε Μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Εξωτερικά
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο το βιντεακι και πολυ χρησιμο.μπραβο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εφαγα κολλημα | diafana | ¶λλα ζώα | 18 | 15-05-11 18:50 |
Κολλημα ενυδρείου. | tsoum | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 56 | 28-02-11 14:55 |
κολλημα ΖΒ | smernaros | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 10-07-08 19:03 |