|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο και από εμένα
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό φίλε Μπράβο
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο. αμα με καποιο τροπο μπορουσε να μικρυνει λιγο το βιντεο θα μπορουσε να μπει στo υπομνημα diy...
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να μικρυνει? θα ηταν τιμη μου να μπει δικο μου θεμα σε υπομνημα
![]() αν χρειαστει βολευεται παντως . εαν καποιος φιλος απο το φορουμ εχει σκοπο να κολλησει ενυδρειο αυτες τις μερες και θελει παρεα και κερναει καφε μπορω να παω να το κανουμε μαζι να το βιντεοσκοπησουμε σωστα και να μπει σαν υπομνημα.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορουμε να φτιαξουμε ενα υπομνημα με βιντεακια που εχουν σχεση με ενυδρειακες κατασκευες με πρωτο και καλυτερο το βιντεακι του φιλου μας!!
![]() Τι λετε? ![]() Παω να το δω ... 25 λεπτα ειπαμε? ![]() ![]() ![]() Iron μπορεις να το μεταφορτωσεις στο youtube ωστε να κανουμε πιο ευκολα ενσωματωση? Μπορουμε να κανουμε και μονταζ αν ειναι το συζηταμε (θα σου στειλω πμ αν συμφωνεις!!)
|
||||
|
||||
![]()
το youtube δεχεται δυστηχως μονο μεχρι 15 λεπτα. παλευα ολο τα βραδυ για να το ανεβασω... ειμαι ανοιχτος σε καθε προταση φυσικα. περα απο τη χρησιμοτητα του ομως η αληθεια ειναι πως θα επρεπε να ειναι τραβηγμενο απο αλλον για να ειναι σωστο. εν αναμονη του επομενου χομπιστα που θελει να κολλησει θα ελεγα να το κανουμε σωστα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορω εγω μεγαλυτερο βιντεο των 15 γιατι εχω ανεβασει πολλα. Αν θελετε ανεβαζω εγω. Το εχω ηδη στον υπολογιστη το βιντεο κατεβασμενο. Και γραφω στον τιτλο irongud κολλημα ενυδρειου ή οτι θελετε και οτι αλλο θελει σαν περιγραφη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα ενα edit στο βιντεακι του φιλου μου του σιδερα και το εκανα πιο συντομο, δυο λεπτακια ολο κι ολο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aυτη η μαυρη σιλικονη βρισκεται στην αγορα? Διοτι δεν θυμαμαι να εχω δει τετοια σε diy. Στα περισσοτερα βλεπω αυτη την διαφανη.
|
|
||||
|
||||
![]()
απατεωνα χαχαχαχα. αυτος το κανει για να ζει βρε. εγω εδειξα πως μπορει να το κανει ενας ασχετος...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εφαγα κολλημα | diafana | ¶λλα ζώα | 18 | 15-05-11 18:50 |
Κολλημα ενυδρείου. | tsoum | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 56 | 28-02-11 14:55 |
κολλημα ΖΒ | smernaros | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 10-07-08 19:03 |