|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παει γέρασες!!!!!! το μπλε μου εδωσες και μου ειπες μαλιστα οτι ειναι ευαίσθητο και τον χειμωνα να το βαζω μεσα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ενάμιση μηνα στον κουβά στην Παφο μεσα στον ηλιο πάλι καλά που ζει ειναι για την ωρα στο 8 φυλο δεν ξερω αν θα προλάβει πριν τα κρύα
|
|||
|
|||
![]()
Κουκλαρα η λιμνη σου Γιαννη!!!! Παντως το εχεις παρει πολυ σοβαρα το θεμα και σε λιγο καιρο σε βλεπω master koi keeper!!
![]() ![]() Χιλια μπραβο!!!!!!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερή λίμνη! Χίλια μπράβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφη!
|
||||
|
||||
![]()
Το χιονι έλυσε το πρόβλημα !!
Καπου εγραψα οτι τους τελευταιους μηνες εχανα πολυ νερο απο τον καταρράκτη και ειχα σκοπο μολις φτιαξει ο καιρος να το ψαξω, ευτυχως το χιονι ελυσε το πρόβλημα. Τα φυτα του Αντρου που ειχαν κανει κατάληψη στον καταρράκτη ψιλοξεραθηκαν (το ιδιο ειχε γινει και τον περασμενο χειμωνα αλλα την ανοιξη ζωντανεψαν) ειχαν γεμισει με ριζες την πρωτη λεκανη και τον σωλήνα εξαγωγής με αποτελεσμα ενα 30% του νερου να φευγει εξω το παθημα μαθημα φετος θα φροντισω να κλαδευω για να μην εχω τα ιδια αν και μου αρεσε πολυ οπως ηταν ολος ο καταρρακτης καταπρασινος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |
Ερωτήσεις για λίμνη. | brace | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 16-08-08 03:08 |
Φυτά στη λίμνη! | lucy | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 10-08-07 07:42 |