|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα ειναι η λαμπα δεν χρειαζεται να την αλλαξεις. Αν δεις μια ζουγκλα που εχω κατω απο φτηνες λαμπες κιτρινιαρες θα φριξεις. Δεν παιζει μεγαλο ρολο το φασμα για τα φυτα...φως θελουν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καιρο εχουμε να τα πουμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το φως ειναι μια χαρα για ευκολα φυτα. Μην μπλεκεις με λιπασματα, διοξειδια και ισχυρους φωτισμους (εκτος και αν το θελεις ..)
|
|
||||
|
||||
![]()
Απαπαπα....δεν το θελω....
![]() Στο δικο μου με 18w χωρις κανενα λιπασμα, μονο με υποστρωμα seachem flourite red 7 κιλα και 1 κιλο jbl aquabasis η κρυπτοκορινα παει τελεια, η υδροφυλλα πολυσπερμα πολυ καλα αλλα μου καραφλιαζει λιγο πανω η καμπομπα καρολιαννα και δεν ξερω γιατι. Απο χρωμα ηταν τελεια ενω τωρα εχουν κιτρινισει ελαχιστα πανω πανω εκει που καραφλιαζει τα φυλλα της. Αν μπορεις να διακρινεις και στο βιντεο την καμπομπα που εχει καραφλιασει ενα κλοναρακι ας το πουμε....φαινεται και το ποσο καλα τα παει η κρυπτοκορινα.... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=45vTOW-8qIw |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το βιντεάκι! Σουπερ τα ψάρια σου!!!!!!!!! Η κρυπτοκορίνα κ η πολυσπέρμα ειναι τα γνωστά φυτά;;;; Μια χαρά πάνε!!!!! Μπράβο!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χενεραλ, μια χαρα το βιντεακι και τα πυραυλακια που αποκαλεις ψαρια
![]() Με τα φυτα μην σκας ! αν κατι θελει πολυ φως (Cabomba) και δεν παει...βγαλσιμο και αλλο πιο ευκολο στην θεση του. Πχ μια Limnophila aquatica μοιαζει oπτικα με την καμπομπα και ειναι και πιο ευκολη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειδωμεν... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λατα σε ενυδρείο! | ΕΛΒΙΡΑ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 24-01-08 11:30 |
¶λατα σε ενεργό ενυδρείο | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-09-07 20:49 |
¶λατα σε χελωνάκι... | John T | ¶λλα ζώα | 8 | 25-01-07 00:07 |
Οδηγιες για φαρμακο κατα του Ick | kokorikos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-02-06 23:21 |
Άλατα για Δίσκους | John T | Δίσκοι | 12 | 14-07-05 22:54 |