|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο εισαι ωραιος,πολυ ωραια ατμοσφαιρα εχεις δημιουργησει!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το "matrix" αριστερά τι είναι αλήθεια; |
|
||||
|
||||
![]()
Πω βρε Σπυρο,πως ζεις εκει μεσα....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθω για οτι καλυτερο μπορω.
Κανω και τα μαθηματα κιθαρας στο χωρο. Αρκετοι μαθητες μου εχουν και ενυδρειο (κατα τυχη) Το ματριξ ειναι screensaver στην οθονη του πιτσι. ------------------------- Τελικα (?) τι δισκοι και σκαλαρια λεμε οτι δεν πανε με τετρας κι αμα βγει ζευγαρι στους δισκους ή τα σκαλαρια θα τρεχει ολους τους αλλους και χρειαζεται μακρυ ενυδρειο κλπ κλπ????? Μιλαμε εχει γινει Βηρυτος το ενυδρειο με τα Laetacara curviceps, που τα δινουν τα προφιλαδια και ως ειρηνικες νανοκιχλιδες και ντροπαλες. Μαλλον εχουν χασει ηδη τα αυγα και πανε για αλλη γεννα (εχουν παρει, ιδιως το αρσενικο, ενα χρωμα βαθυ μπλε - μελανο απο τη μεσαια οριζοντια γραμμη του σωματος του και κατω) και απο το 1.5 μετρο ενυδρειο εχουν πιασει το ενα μετρο και εχουν στριμωξει στο μισο μετρο, 3 σκαλαρια, ενα ζευγαρι ραμιρεζι, τον τριτο Laetacara και τα discrossus στα μαυρα τους τα χαλια, και ολους τους καρδιναλιους φυσικα. Το ενυδρειο γερνει δεξια απο το βαρος. Το κορυ ευτυχως δεν τα κηνυγανε. Ειναι και κρυμμενα μεσα στα subulata. Ουτε τροφεους μιλαμε τετοιο κυνηγι και επιθεση κατα μετωπο. Καλα που εφερα και τα χρυσοψαρα στο σπιτι και ηρεμω με αυτα. Το μονο καλο που βγηκε απο την υποθεση ειναι οτι τα δυο σκαλαρια δεχτηκαν το τριτο (που κατοικοεδρευε στην μερια που εχουν τωρα τα Laetacara ) στην "ομαδα" τους. Πολυ φοβαμαι μη εχω απωλειες στους καρδιναλιους. Ειναι πολυ γρηγορα και τα δυο ειδη ψαριων και οι καρδιναλιοι σιφουνες ... αλλα .... για ποσο θα τη γλυτωνουν? Αν δεν σταματησει αυτο δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Θα προσπαθησω να τραβηξω κανενα βιντεο οταν αναψουν τα φωτα. ------------------------- Οπως παντα κι εδω λειτουργησε ο νομος του μερφι. Κατεγραψα μερικες απο τις πιο "ηρεμες" στιγμες. Ειλικρινά. Τωρα που κανω αλλαγη, εχουν ηρεμησει τα πραγματα παρα πολυ. Να δω στη συνεχεια τι θα γινει παλι. Σε κανενα μισαωρο θα εχει τελειωσει η αλλαγη.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 04-09-11 στις 19:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σκλυρο καρυδι ο μικρος
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να πω και γω την ταπεινη μου αποψη.
το μονο που λειπει για μενα(δεν ξερω βεβαια κατα ποσο υπαρχει στο περιβαλλον τους αυτο) ειναι να προσθεσεις τυρφη ωστε το νερο να εχει το χρωμα του blackwater.Μου φαινεται πολυ ''καθαρο'' το νερο.Αποψη μου παντα. οπως πχ εδω: http://www.youtube.com/watch?v=P2md9tSFTBo |
|
||||
|
||||
![]()
εμένα πάλι δε μ αρέσουν τα Laetacara curviceps, το ενυδρείο είναι πανέμορφο και χαλάνε όλη την ηρεμία που αποπνέει.. Με αγχώνουν πολύ.. Κατά τα άλλα στο έχω πει, πανέμορφο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτη τη στιγμη δοκιμαζω χωρις. Εδω ειναι το ενυδρειο με τυρφη. http://www.youtube.com/watch?v=TMVT23Y9yC0 Φυσικα χωρις και το χρωμα δεν δικαιολογειται και ο τιτλος του θεματος. Επονται αλλαγες ομως. Παράθεση:
Ελεγχω την κατασταση. αν δημιουργηθει προβλημα σοβαρο, επεμβαινω. Ευχαριστω ολους για τα σχολια και το ενδιαφερον. ![]() Θα ενημερωσω το θεμα για τις αλλαγες που ερχονται. Θα ανεβασω και video με το γονο των Laetacara curviceps.
|
||||
|
||||
![]()
Η γιαγια μου ελεγε "αν δεν σε παει καβαλαρη μην τιναζεις το ποδαρι".
![]() Αφου ειδα τα αυγα να επιβιωνουν μεσα στο χαμο απο σουπερ αυγοφαγα ψαρια σαν τα τετρας, και να βγαινει και γονος και να επιβιωνει και αυτος, ειδα οτι ειχε λιγο φαι ακομα ο λεκιθικος τους σακος: Ειπα να βαλω μια καλλιεργεια αρτεμιας μπροστα, ετσι για τα ματια Ανοιγω το σακουλακι και βλεπω το μειγμα υγρο σαν την αμμουδια. Λεω ας το βαλω κι οτι γινει. Την αλλη μερα βλεπω το γονο και εχει αδειασει ο σακος: Παω να κλεισω την αεραντλια στην καλλιεργεια να δω τι εχει γινει, κανω μια καταλαθος το σωληνα της και τον παιρνω σβαρνα, πεφτει η αεραντλια κατω, τραβαει και το μπουκαλι και παρτο στο πατωμα. Και εις αλλα με υγεια. Εριξα κατι μειγματα με grindal λιωμενο και τροφη σκονη αλλα δεν .. (βιντεο με την αρτεμια στο πατωμα δεν εχει ![]() Τωρα εχουν ηδη ξαναγεννησει αυγα και σημερα εβλεπα κυνηγι παλι στα αλλα ψαρια, τα Laetacara φουλ χρωμα και flairing, λεω κατσε να δω τι παιζει. Βγηκαν παλι μικρα-ψειρες. Τα φυλαει η μανα πανω απο μια τρυπα που εχουν σκαψει στην αμμο και ο πατερας κανει το μπαμπουλα στο ενυδρειο. Αν επιβιωσει κανενα θα ειναι ηρωας με τοσα εμποδια, συν και εμενα με τις π@π@ριες μου ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συνθεση tetras | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-07-08 02:10 |
Kribensis + Tetras | Moutralewn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 48 | 22-11-07 08:00 |
Oto Negro ... | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 24 | 07-06-07 13:15 |
Rio Negro | Genirous | Ιστοσελίδες στο Internet | 9 | 28-03-07 13:48 |
cardinal tetras: φαρμακευτική αγωγή για λαβωμένα πτερύγια | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 07-02-03 17:14 |