|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω ψαρι μεσα, οποτε ακομα και να εγινε αποτομη μεταβολη δεν αλλαξε κατι οταν μπει το ψαρι ( μονομαχος) θα υπαρχει σταθερη θερμοκρασια και θα εχουνε γινει μετρησεις
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ.
Οταν παρεις το ψαρι, θα πρεπει να κανεις καλη προσαρμογη γιατι το νερο του πετσοπ δεν θα εχει καμια σχεση με του ενυδρειου σου και θα υφίσταται το ιδιο θεμα. Θα μπορουσες να παρεις το ψαρι και μετα να φερεις το νερο σταδιακα σε ιδανικες παραμετρους. Αν εισαι και στο στρωσιμο ειναι διπλα ανωφελο αυτο που εκανες γιατι η βιολογια ευνοειται απο το αλκαλικο νερο, εκτος αλλων. Φυσικα το 20% αλλαγη που εκανες με ΑΟ (ακομα κι αν ειχες ψαρι) δεν ειναι τραγικο ποσοστο αλλαγης, αλλα (με ψαρι μεσα) καλυτερα θα ηταν να κανει καποιος δυο αλλαγες 10% για να εχει το ιδιο αποτελεσμα. ΥΓ Φυσικα απο τη στιγμη που θα πρεπει σε ενα ενυδρειο να μεινουν οι παραμετροι GH KH pH χαμηλα, θα πρεπει οι επομενες αλλαγες να συνεχιστουν με χρηση ΑΟ (ή απιονισμενο στην περιπτωση σου - αν και ειναι ρισκο αυτα τα μπετονακια) σε μιξη με βρυσης. (Δλδ ρυθμιση νερου στις ιδιες παραμετρους με του ενυδρειου, πριν την αλλαγη). ΥΓ2 σε μικρα ενυδρεια ειναι πιο ευκολο και οικονομικο να μαλακωνουμε το νερο και να ριχνουμε το πεχα με ξερα φυλλα. Μονο μειονεκτημα ο χρωματισμος του νερου, (για καποιους μεν, που αποζητουν πιο φυσικο χρωμα στα βιοτοπικα ενυδρεια τους, ειναι πλεονεκτημα)
|
||||
|
||||
![]()
τι μου προτινεις να κανω??
. '' And the reign will kill us all, We throw ourselves against the wall , But no-one else can see, the preservation of the martyr in me! .-PSYCHOSOCIAL-. ''http://www.youtube.com/watch?v=VxkvC64-W2E |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε ξανα το προηγουμενο ποστ γιατι εκανα καποιο edit και συμπληρωσα διαφορα.
Εγω προτεινω να μην ασχοληθεις προς το παρον καθολου με πεχα κλπ, αστο οπως ειναι και να επικεντρωθεις στο στρωσιμο. Ετσι κι αλλιως δεν θα πεσει πολυ το πεχα με 20% που εκανες μια φορα, και εντωμεταξυ μεχρι να στρωσει, αν συμπληρωνεις το εξατμιζομενο με βρυσης θα ξανανεβει. Οταν στρωσει και μπει το ψαρι, αρχιζες τη ρυθμιση σε ιδανικες παραμετρους σιγα σιγα.
|
||||
|
||||
![]()
ωραια δηλαδη εγω συνεχιζω να βαζω τα βακτυρια μου , το αντιχλωριο και συνεχιζω το στρωσιμο αυριο θα κανω και μετρηση ! και οταν μπει το ψαρι παμε για pH , ενταξει λογικο μου φαινεται.. Ευχαριστω για τις συμβουλες
![]()
. '' And the reign will kill us all, We throw ourselves against the wall , But no-one else can see, the preservation of the martyr in me! .-PSYCHOSOCIAL-. ''http://www.youtube.com/watch?v=VxkvC64-W2E |
|
||||
|
||||
![]()
Αντιχλωριο γιατι να βαζεις?
Δεν κανεις αλλαγες νερου μεχρι να στρωσει το ενυδρειο και εφοσον δεν εχει ψαρι μεσα.
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα βαζω! εβαλα 2 φορες και τωρα τελος ( μεχρι να ξαναλλαξω το νερο και να μπει ο μονομαχος μου )
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχος με pop eye | emma | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 07-10-10 13:19 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |
3 μονομαχοι σε 1 | melitropos | Bettas | 7 | 21-09-05 00:56 |
3 μονομαχοι σε 1 | melitropos | Bettas | 1 | 18-09-05 23:33 |