|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εάν αντικαθιστούσαμε το θερμίστορ με έναν αδιάβροχο αισθητήρα (probe) θα έκανε δουλειά;
Εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=53081 διάβασα πως ο αισθητήρας Eliwell είναι θερμίστορ NTC με ωμική αντίσταση 10 ΚΩ. Επίσης θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ψηφιακό θερμόμετρο σαν αυτό ![]() συνδέοντας τον αισθητήρα παράλληλα στο κύκλωμα;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
να δουλεψουν με ενα εστητηριο ενωης δεν ξερω δεν νομιζω .
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοώ να αντικαταστήσουμε το θερμίστορ με έναν αδιάβροχο αισθητήρα θερμότητας από θερμόμετρο ενυδρείου. Κι ο αισθητήρας θερμίστορ είναι.
Στην ουσία στην θέση του θερμίστορ να συδέσουμε παράλληλα στο κύκλωμα ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο. Έτσι με έναν σμπάρο δυό τρυγόνια.
|
||||
|
||||
![]()
Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης συμφωνώ μόνο που μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις την μεταβλητή αντίσταση με μία των 10 ΚΩ για το δεύτερο έχω τις επιφυλάξεις μου. αν καταλαβα καλα να συνδεσης τις 2 συσκευες σε ενα εστητιριο δεν νομιζω να δουλεψη .
παντος το συστημα δουλευη φανταστικα οι ανεμιστηρες αυξωμιονους την ταχυτητα τους και κρατουν την θερμοκρασια του νερου κολιμενη στους 25 βαθμους κελσιου δεν περιμενα ακομα και εγω τοσο καλα αποτελεσματα , δοκιμασετο και βαλτες να δουλεβουν οι συσκευες χωρια για καλλητερα αποτελεσματα. ------------------------- Παράθεση:
http://s1235.photobucket.com/albums/...Video-0007.mp4 Εδω το κυκλωμα ενσωματιμενο στο καπακι εκτος του εστητιρα που ειναι μεσα στο νερο και δουλεβη αψωγα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη χαρης12666 : 04-09-11 στις 18:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
χαιρεται. αν και παλλιο το θεμα αν μπορει καποιος ας μου δωσει μια απαντηση.
αν αντι για τρανζιστορ IRFZ34N βαλω τρανζιστορ IRFZ44N τι προβλημα θα υπαρχει? γιατι δεν βρισκω το IRFZ34N και θα ηθελα εσεις που ξαιρεται και καποια πραγματα παραπανω απο εμενα να μου πειτε τις διαφορες η τι πρεπει να προσεξω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει καποια διαφορα, απλα το 44αρι αντεχει παραπανω ρευμα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προστατευτικο σε θερμοστατη | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-09-10 23:20 |
Βοήθεια με θερμοστατη | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 26-01-10 14:15 |
Ηλεκτρονικο Co2 | giler84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-02-09 22:27 |
ψυξη με ανεμηστηρακια και ψηφιακο θερμοστατη | ikapa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 27-07-06 12:01 |
Ανεμιστιρακια??? | smack-13- | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-06-06 14:13 |