|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα.....να το πεταξω σε εσενα ε? Τι να το κανεις? Εσυ εχεις και 250 λιτρα. Εγω που εχω 52 μικτα και τωρα αλλο ενα και ισως πιο μικρο σε μικτα λιτρα τι να πω? Χαθηκε ο κοσμος να ειναι μεγαλυτερο?
Μια χαρα συννενοουμαστε Μπουμπουλα μου....δεν βλεπεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα! Επιτέλους! Καλορίζικο στρατηγέ μου!
Ρεμάλη Παντελή δε σου φτάνει το ενυδρείο σου;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να μιλας καλυτερα μπουμπουνομανα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι στιγμης ολα καλα, δεν φαινεται να χανει νερο. Να δω τι λαμπα παιρνει ωστε να δω και που θα βρω αλλη. Πηρα ηδη σε ενα μαγαζι και θα με ενημερωσουν αυριο. Φανταζομαι οτι το ενυδρειο ειναι το aquael pearl 60 και να μην ειπα κατι λαθος αλλα το θεμα ειναι πως εγω το μετραω 59μ 23π 30υ και το site λεει 60χ30χ30. Το 30 πλατος που το βρισκει? Μονο αμα μετρησουμε και την κουρμπα βγαινει 30 αλλιως ειναι 23 που λεω εγω. Λετε να το δινουν 30 και να εννοουν ως την κουρμπα?
Συμφωνα με αυτο: http://www.aquael.pl/index.php?optio...id=311&lang=en το ενυδρειο εχει t8 λαμπα, αλλα εδω σε μενα εχει μια pl. Τι γινεται?? Και τα πιαστρακια στο καπακι που κρατανε το φωτιστικο ειναι στις διαστασεις αυτες που εχει η pl λαμπα. Τι να πω? Καπου ειδα παιδι να εχει παρομοιο ενυδρειο και να το λεει aquael 54l vision αλλα δεν βρισκω κατι στο ιντερνετ. Και εκεινου στις φωτογραφιες pl λαμπα εχει στο καπακι... Καλα παιδια κολλησα, επαθα αναλαμπη. Μηπως απο πιο πανω απλα μου ειπατε δεν ειναι καλο το ενυδρειο για πλακα και δεν αναφεροσασταν τελικα στο αν τετοιου ειδους φιλτρο ειναι καλο κλπ? ![]() ![]() Για πειτε μου λοιπον, το φιλτρο αυτο θα ειναι καλο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 02-09-11 στις 16:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα παιδια κολλησα, επαθα αναλαμπη. Μηπως απο πιο πανω απλα μου ειπατε δεν ειναι καλο το ενυδρειο για πλακα και δεν αναφεροσασταν τελικα στο αν τετοιου ειδους φιλτρο ειναι καλο κλπ?
![]() ![]() Για πειτε μου λοιπον, το φιλτρο αυτο θα ειναι καλο?[/QUOTE] πλακα καναμε για το ενυδρειο και για το φιλτρο............................ |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη τρωγεται το φιλτρο? Θα βαλω και φωτο καποιια στιγμη να δειτε το ενυδρειο κανονικα καθως και το φιλτρο και το πως ειναι.
------------------------- Τελικα ξερει καποιος αν ειναι αξιοπιστα τα φιλτρα που ειναι στο καπακι? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 02-09-11 στις 23:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί να μήν είναι. Φίλτρο είναι κάθε δοχείο που έχει χώρο για μηχανικό καθαρισμό πρώτα, και μετά βιολογικό (καθαρισμό), και έναν κυκλοφορητή. Το συγκεκριμένο φίλτρο είναι ένα μικρό sump, και με έναν καλό κυκλοφορητή και βιολογικό υλικό θα είναι τέλειο. ¶ν θεωρείς οτι καταλαμβάνει ζωτικό χώρο σ'ένα ήδη μικρό ενυδρείο, και θέλεις να βάλεις εξωτερικό φίλτρο, αυτό είναι ένα άλλο θέμα, ανεξάρτητο από το άν το συγκεκριμένο φίλτρο είναι αξιόπιστο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λατα σε ενυδρείο! | ΕΛΒΙΡΑ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 24-01-08 11:30 |
¶λατα σε ενεργό ενυδρείο | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-09-07 20:49 |
¶λατα σε χελωνάκι... | John T | ¶λλα ζώα | 8 | 25-01-07 00:07 |
Οδηγιες για φαρμακο κατα του Ick | kokorikos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-02-06 23:21 |
Άλατα για Δίσκους | John T | Δίσκοι | 12 | 14-07-05 22:54 |