|
|
|||
|
|||
![]()
μισο χαπι σε 15 λιτρα.. μπορει να ακουγετε πολυ αλλα εμενα λειτουργησε γρηγορα..εχει πριστει καθολου η κοιλιτσα του??
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα την ελεγα πρισμενη, ισως ομως εχουν σηκωθει λιγο τα λεπια του.Εχτες ςκανα αλλαγη νερου και ξαναβαλα καινουριο χαπι και ολα τα υπολοιπα που ειχα αναφερει.Ο μικρουλις οσο εκανα αλλαγη, ασχολουμε με το ενυδρειο γενικοτερα η παιζει φαγητο ειναι κανονικα δραστηριος και κολυμπαει σε ολο το ενυδρειο.Οταν τον αφηνω ησυχο παει και ξαπλωνει στο βυθο σε μια γωνια και δε πολυκουνιεται.Σκεφτομαι μηπως αυριο του κανω αυτα τα λουτρα σε ποιο δυνατη δοσολογια οπως εκανες και συ και μετα να τον γυρισω στο ενυδρειο καραντινα με την υπαρχον δοση bactopur η στο κανονικο χωρις καθολου φαρμακα???
Και για το κανονικο ενυδρειο θα χρειαστει προσαρμογη κανονικη οπως κανουμε στα νεοφερμενα ψαρακια?? |
|
|||
|
|||
![]()
εγω τον γυρνουσα στο κανονικο ενυδρειο χωρις αλλα φαρμακα.. τα λουτρα του τα εκανα με νερο του κανονικου ενυδρειου+ το φαρμακο οποτε προσαρμογη για λογους θερμοκρασιας και συνθηκων νερου δεν του εκανα. στο κανονικο ενυδρειο μην ριξεις βακτοπουρ γιατι χαλαει την βιολογια του φιλτρου..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το ξερω θα ριξω μονο στην καραντινα που τον εχω και τωρα αν τον ξαναγυρισω εκει.
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αποφασισει ακομα τι ακριβως να κανω ρε .. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 03-09-11 στις 07:42 |
|
|||
|
|||
![]()
εχει καμια βελτιωση???
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι λιγο καλυτερα ναι. Σημερα του εκανα ενα λουτρο σε αναλογια μια ταμπλετα σε 3 λιτρα (σε 2 ελεγαν οι οδηγιες) για μιση ωρα και με μια γρηγορη προσαρμογη με νερο ενυδρειου (οχι αυτο της καραντινας με το φαρμακο) και τον πιξαμε μεσα στο ενυδρειο με τους υπολοιπους. Εχει καλυτερη εικονα, κολυμ[παει σε ολο το ενυδρειο και εδω και 2,5 ωρες τωρα δεν εχει παει να ξαπλωσει καθολου. Δειχνει ομως εξασθενισμενος ο κακομοιρουλης και εκει που ηταν καθαρο το νερο δειχνει και λιγο "ανατριχιασμενος".Να του ξανακανω κανα λουτρο αυριο παλι αν δεν εχει καμια περετερω βελτιωση η αυτη η εικονα ειναι καλη πια?? Παντως την καραντινα την εχω ακομα ετοιμη..
Σευχαριστω πολυ που με βοηθας με το ψαρακι.. |
|
|||
|
|||
![]()
κανε αλλο ενα λουτρο και ασε το λιγο παραπανω απο 30 λεπτα..αμα τρωει κιολας και εχεις βιταμινες βαλε λιγες στην τροφη του να δυναμωσει λιγο...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρο στον πάτο. | Βικυ | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 27 | 21-02-13 23:37 |
ρωγμή στον πάτο!!! | Efh | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 29-08-12 03:07 |
Αρσενικό Μolly στον πάτο | endymion | Ζωοτόκα | 15 | 23-06-10 12:16 |
Απορία για φελιζόλ στον πάτο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-02-10 17:30 |