|
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά άνθρακα δεν θα έβαζα μόνο για να καθαρίσει το χρώμα παρά μόνο μετά από ενδεχόμενη χρήση φαρμάκων (μακριά από εμάς).
Δεν ξέρω να πω με σιγουριά αν χαλάει τη βιολογία πάντως καλό δεν νομίζω να της κάνει. Το φίλτρο άσχετα αν είναι εσωτερικό, εφόσον έχει χώρο για αρκετή βιολογία και καλή αντλία, είναι μια χαρά. Το κακό είναι ότι καταλαμβάνει ανάλογα πολύ χώρο μέσα στο ενυδρείο και χαλάει και την οπτική. |
|
||||
|
||||
![]()
παντως η αληθεια ειναι οτι κιεγω οσο καθαρο το εβλεπα το νερο οταν ειχα ανθρακα δεν το ξαναειδα.μονο οταν εβαζα παραπανω ενυδρειακη βατα ισως, αλλα τοτε μπουκωνε γρηγορα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τελικά ποιό είναι σωστό???? | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 09-01-10 11:47 |
Γαρίδες στο εσωτερικό φίλτρο | drbig | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 6 | 07-01-10 11:36 |
Για να δούμε... | _antonis_ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 26-03-09 19:47 |
Που ζούνε τα ψαράκια μου ; | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 31-05-07 17:27 |
Αυτά πως ζούνε; | Captain Kirk | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 16-11-06 08:07 |