|
|
||||
|
||||
![]()
ok ειμαι ενταξει!το νερο περνα πρωτα απο το σφουγγαρι(συμφωνα με την διαταξη του φιλτρου!),οποτε στριμωχνω και λιγο ακομη μακαρονακι μετα το σφουγγαρι και διπλα στην θηκη του ηδη υπαρκτου μακαρονιου!
σε ευχαριστω παααρα παααρα πολυ φιλε μου!!! να σαι καλα!!!! ![]() ωπ,τωρα το ειδα!να το απολυμανω πως; δεν θυμαμαι να ειχα ασθενεια,αλλα ας ειμαι σιγουρος,μιας και δεν το βιαζομαι καθως οπως ειπα εχω ηδη μεσα στο φιτρο 100% στρωμενο υλικο... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ειχες προβληματα, απλα πλυνετο πολυ καλα να καθαρισουν οι ποροι του. Αφου εχεις ηδη στρωμενο υλικο ειναι θεμα ημερων να στρωθει και αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
επειδη ειμαι λιγο φοβιτσιαρης λεω να το αφησω και λιγο σε νερακι!τρομαζω μην παθουν τιποτα τα ψαρακια!
σε ευχαριστω παντως!ηταν πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου! Υ:ηδη το επλυνα καλα οπως μου ειπες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και τι θα γινει αν το αφησεις σε νερακι?
Αν φοβασαι κανει απολυμανση.
|
||||
|
||||
![]()
πως γινεται;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιαα εγω θα βαλω σιποραξ! σε μπαλακια και θα πιεσω το σφουγγαρακι ωστε να χωρεσουν αφου τα βαλω αυτα κανουν δουλεια η πρεπει να κανω και τιποτα αλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα μου ακουγεται εμενα,αλλα κατσε να πουν και αλλοι...
|
|
||||
|
||||
![]()
για να μη μπερδεψω τον ανθρωπο με αυτο που του ειπα,να εξηγησω κατι.το "μουλιασμα" στο νερο με αντιχλωριο,δεν το ειπα για να απολυμανθουνε τα υλικα,το προτεινα μονο σαν τροπο καθαρισματος πριν τα βαλει στο φιλτρο απτο πλυσιμο που αναφερε οτι ειχε κανει στο παρελθον. και για να ειμαι ειλικρινης το θεμα των ασθενειων στο παρελθον εγω δεν το σκεφτηκα.γιαυτο ειπα να περιμενει να ακουσει και απο αλλους τι θα πουνε.
janickrules, τον delta66 ακουσε οχι εμενα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν σε εκραξε κανεις ρε!!!!!!!!
![]() ![]() ισα-ισα,σε ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες! μια χαρα τα ειπες! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|