|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!
το μακαρονι ειναι της boyu και οντως το εχω κανενα χρονο... ![]() μου εχουν πει οτι το πλενεις και ολα οκ! μπαρουφες; θα προσπαθησω να στριμωξω και σιποραξ! σε ευχαριστω και παλι! |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις χωρο να προσθεσεις βιολογικο υλικο,εγω θα εβαζα.καλο κανει κακο δεν κανει.αν και, αν δεν υπαρχουνε οι καταλληλες συνθηκες (αναλογοι ρυποι με βαση την ιχθυοφορτιση που εχεις)δεν θα δεις και μεγαλες διαφορες νομιζω.δεν θα εχεις περισσοτερη βιολογια δηλαδη,αυτο θελω να πω.αν κανω λαθος σαυτο ας με διορθωσει καποιος με περισσοτερη εμπειρια.
αν βλεπεις το υλικο και εχει αρχισει να διαλυεται ισως πρεπει να αρχισεις να το αλλαζεις σιγα σιγα.δεν το ξερω το συγκεκριμενο πως ειναι.το σιποραξ παντως ολοι λενε οτι δε χαλαει ή κραταει αρκετα χρονια. τα βιολογικα υλικα του φιλτρου τα ξεπλενουμε μονο με νερο του ενυδρειου και αυτο οταν δουμε οτι εχουνε βουλωσει πολυ,εχει πεσει η ροη κλπ.υπαρχει υπομνημα στους αρχαριους εδω που περιγραφει πως να γινει σωστα το καθαρισμα.διαβασε το οτι κιαν αποφασισεις να κανεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα εχω διαβασει φιλε μου σε ευχαριστω!παρακολουθω το φορουμ πολυ πριν εγγραφω ουτως η' αλλως!οχι δεν διαλυεται για την ωρα,ουτε για αστειο!αμμωνια σταθερα μηδεν.ιχθυοφορτιση δεν εχω,2 μικρα fancy σε 80λ.απλα το σκεφτομαι για μελλοντικα(για χρυσοψαρα μιλαμε...μεγαλωνουν/λερωνουν!)!χωρος στο φιλτρο ("μανισιος"εννοω) δεν υπαρχει,αλλα σκεφτηκα να το βαλω σε τουλι και να το στριμωξω(με παιρνει) πανω απο το σφουγγαρι!τι λες γι'αυτο;σορυ αν ρωταω χαζομαρες..
|
|
||||
|
||||
![]()
χαζες ερωτησεις δεν υπαρχουν,χαζες απαντησεις υπαρχουν
![]() ![]() απτην αλλη ειναι εξοδο που φαινεται αποσα λες οτι μπορεις να αποφυγεις,οποτε αποφασιζεις και πρατεις ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να εισαι καλα φιλε μου για τις χρησιμες συμβουλες σου!για την ωρα θα στριμωξω λιγα ακομη μακαρονακια(που μου βρισκονται κιολας)!
α,και κατι τελευταιο(σε επρηξα!): το επιπλεον μακαρονι που εχω,το ειχα χρησιμοποιησει παλαιοτερα,αλλα ειναι σε αριστη κατασταση!το πλενω και το βαζω,η' απαγορευεται; ααα,και να το ριξω ψιλο-χυμα διπλα απο το σφουγγαρι(με ψιλο-παιρνει),γινεται; Υ1:εσυ ειπες οτι δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις! Υ:2Αν θες ξανα-απαντας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αποσο ξερω μπορεις να το βαλεις.για να μη σε παρω στο λαιμο μου ομως και για να εισαι σιγουρος μπορεις να το βαλεις σε ενα δοχειο με νερο απτο ενυδρειο και αντιχλωριο, να το αφησεις μια δυο μερες και να το βαλεις μετα.
στο λεω ομως με επιφυλαξη αυτο.καλυτερα να σου απαντησει και καποιος αλλος πανω σαυτο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|