|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα πηρα απο το zoo planet στο τελος της βουλιαγμενης. και τα apple του το ιδιο χαλι ηταν. ξαναλεω ομως μου τα εδωσε σχεδον τζαμπα ετσι...
------------------------- Παράθεση:
Ο καθένας μας έχει 3 πρόσωπα. Αυτό που δείχνει , αυτό που νομίζει ότι είναι , και αυτό που πραγματικά είναι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη irongud : 29-08-11 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω παρει apple snail σε χειροτερη ισως κατασταση απο τα δικα σου!το πηρα επειδη το λυπηθηκα...ηταν κατεστραμενο και με τρυπες...και ομως "καθαρησε" το καβουκι του,μεγαλωσε,εγινε ομορφο...αλλα οι τρυπουλες δεν εφυγαν ποτε!και ξερεις κατι;ουδεποτε με χαλασε αυτο!το ειχα σωσει,οπως εκανες κι εσυ τωρα!να τα χαιρεσαι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ενυδρεια που δε γινονται αλλαγες νερου και εχει πολλαααα σαλιγκαρια ειναι δυνατον να εχουν απορροφησει ολο το ασβεστιο απο το νερο και σε συνδιασμο αν η τροφη τους δεν ειναι πλουσια σε ασβεστιο (εξαρταται βεβαια τι προτιμησεις εχουν στη διατροφη) να εχει το παραπανω αποτελεσμα!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() (Redox Potential δια τα μπαζα)
|
||||
|
||||
![]()
φιλτατε σπυρο εχεις παθει εναν ερωτα με το redox ε?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σημερα τα λεγαμε και δεν αργησες να το διαπιστωσεις και μονος σου
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα zebra nerite ειναι αυτα τα σαλιγκαρια που αφηνουν τα αυγα τους και δεν φευγουν? | faceck | Σαλιγκάρια | 14 | 13-06-11 14:30 |
zebra nerite snails | \/ag | Σαλιγκάρια | 4 | 23-03-11 17:05 |
Zebra nerite snail | Koninos | Σαλιγκάρια | 8 | 02-02-11 23:08 |
Βιντεακια απο τα Zebra Nerite Snails μου | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 27-08-07 17:41 |
Μπορουμε να βρουμε ενα Hypancistrus zebra?(com. Zebra Pleco) | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 25-09-03 23:38 |