|
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα που μπορω να διαβασω για τα θεματα αυτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
μέσα στο forum είναι όλα
ξεκίνα από το Αρχάριοι γλυκού νερού http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34 |
|
||||
|
||||
![]()
Mονομαχο θα αγορασεις παλι μετα απο ενα μηνα......τουλαχιστον!!!!
|
||||
|
||||
![]()
στρωσιμο ηθελες..αλλα απο οτι καταλαβα εχεις και πλαστικα φυτα (η' κανω λαθος;αν κανω sorry),δεν ειπες κατι για αντιχλωριο και εβαλες μετα το φιλτρο!οταν τα ξανακανεις ολα απο την αρχη να αργησεις πολυ να βαλεις ψαρι,οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω!επισης,γνωμη μου ειναι,να στρεψεις την φορα της εξοδου του φιτρου προς τα κατω,γιατι ο μονομαχος,δεν μπορει να κολυμπα ανετα σε δυνατα ρευματα!βαλε και κανενα φυτο και κανενα (μικρο) ξυλο.καλη αρχη!!
|
|
||||
|
||||
![]()
διαβασα τα περισσοτερα απο αυτα και νομιζω πως εχω κανει αρκετα λαθη ! Δεν ξερω ομως τι να κανω για να ξαναβαλω ψαρια?? να αδειασω ολο το ενυδρειο και να το ξαναστρωσω??? να το αφησω οπως ειναι και να ριξω βακτηρια κλπ? δεν ξερω εχω μπερδευτει ακρετα
------------------------- Δηλαδη ξαναρχιζω το στρωσιμο με βακτηρια και τα σχετικα και οπως διαβασα το φιλτρο πρεπει να δουλευει και χωρις το ψαρι το αφηνω δηλαδη ετσι για κανα μηνα και μετα βαζω ψαρια! Πλαστικα φυτα και βραχο εχω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill Bizkit : 29-08-11 στις 17:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
βγαλε το νερο π εχεις,πλυνε το ενυδρειο ξανα και το χαλικη μονο με νερο...μετα πλυνε το φιλτρο,μεσα βαλτου καινουργια υλικα. βαλε νερο μαζι με το φιλτρο ωστε να δουλευει.πρωτα αντιχλωριο και την επομενη μερα βαλε βακτηρια οσο λεει το μπουκαλι αναλογα τα λιτρα του ενυδρειου σου για τις επομενες μερες και μετα απ 15-20 μερες βαλε ψαρι..αυτα στα λεω τωρα προχειρα,πρεπει να τα διαβασεις αναλυτικα
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια φωτο του φιλτρου να δουμε τι ειναι,λογικα εισαι κομπλε με ενα σφουγγαρακι,ενα μινι σιποραξ και λιγο υαλοβαμβακα στο φιλτρακι.
|
||||
|
||||
![]()
Οριστε ελπιζω να φαινεται !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα μεσα εχει ενα μαυρο σφουγγαρακι και ενα κουτακι με ανθρακα.Κοντυνε λιγακι το σφουγγαρι,βγαλε το κουτακι με τον ανθρακα και αντικατεστησε το με ενα μινι σιποραξ και απο πανω βαλε ελαχιστο υαλοβαμβακα.Χωρανε...
Τα υπολοιπα θα τα βρεις εκει που σου ειπαν τα παιδια,πως και τι πρεπει να κανεις για να στρωσει. Αν θες κανα φυτακι να αντικαταστησεις το ψευτικο μας λες,κατι υπαρχει...
μονομαχος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλτρο και μονομαχος - προβλημα | manos_samos | Bettas | 13 | 08-07-10 16:06 |
προβλημα με μονομαχο | xarisastrah | Bettas | 12 | 22-10-09 23:03 |
προβλημα με μονομαχο!! | Mary-z | Bettas | 6 | 21-10-08 20:47 |
Μονομαχος Προβλημα | Enas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 29-05-08 11:03 |
Προβλημα μονομαχου... | AXEL | Bettas | 7 | 04-09-07 17:37 |