|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός από ακριβοί οι Vortech ζορίζουν και την κατασκευή όπως το κάνουν άλλωστε και τα wavebox.
Νομίζω το καλύτερο θα ήταν ο Samian να γίνει πιο συγκεκριμένος δηλαδή σε τι ενυδρείο αναφέρεται; Κατασκευαστικά αλλά και με τι ζωντανά μέσα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όταν έχεις τον όγκο του νερού να πηγαίνει πέρα δώθε ασκεί πιέσεις στις ενώσεις του ενυδρείου!Αν το ενυδρείο είναι σωστά κατασκευασμένο θεωρητικά δεν έχεις πρόβλημα!Οι vortech πανακριβοι αλλά σχεδόν όλοι από οσους τους έχουν πα΄ρει λένε ότι αξίζουν τα λεφτά τους!
|
|||
|
|||
![]()
Μεγάλο θέμα...
Όντως τα wavebox καταπονούν το ενυδρείο. Έχω δει όμως και ήταν φανταστικό. Πραγματικά σχηματιζόταν κύμα. ¶ρα χρειάζεται αρκετό ύψος πάνω χωρίς νερό (για να μην βγεί το νερό έξω) και πολύ γερή κατασκευή της γυάλας. ¶ρα ιδιοκατασκευή. Η κυκλοφορία σε ένα θαλασσινό ενυδρείο είναι πάρα πολύ σημαντική και πρέπει να υπάρχει σε όλο το ενυδρείο. Έτσι πιστεύω ότι σε ένα όχι hightec ενυδρείο ένα συστηματάκι 2-4 ειδικών κυκλοφορητών (για αυτό το σκοπό) με ένα controller, είναι Ok. Εδώ (όχι στο rapidshare, στο δεύτερο Post) υπάρχει παράγραφος για την κυκλοφορία του νερού.
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως επειδη χρησιμοποιω την κυματομηχανη της τουνζε τα τελευταια 7 χρονια σ'ενα ενυδρειο 11 ετων ξερω απο πρωτο χερι οτι ολα αυτα που ακουγονται για το οτι δεν θα αντξει το ενυδρειο ειναι παραμυθια εγω προσωπικα δεν εχω δει ποτε κανεναν να λεει οτι το wavebox του εσπασε το ενυδρειο.μονο εικασεις.........................................
στην πραξη ομως εγω που την δουλευω,εχω δει τρελο polyp extension και φυσικα το ενυδρειο μοιαζει λες και εισαι στο βυθο ολα πηγαινουν δεξια και αριστερα κακα τα ψεματα ειναι οτι πιο κοντινο υπαρχει στη φυση παιδια!ακομη και τωρα μετα απο τοσα χρονια ψαρωνω,οταν καθομια και παρατηρω το ενυδρειο με ηρεμια το ευχαριστιεμαι παρα πολυ ολο αυτο το φυσικο κυαματισμο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν είναι εικασίες η ίδια η Tunze στο manual του wavebox αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς για τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει το ενυδρείο για χρησιμοποιηθεί το wavebox με ασφάλεια και αποτελεσματικά. ΥΓ. Καλώς ήρθες στο Gab ¶ρη, περιμένουμε παρουσίαση του ενυδρείου σου ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εδώ κάτι μαθαίνουμε...για πέστε κι'άλλα....άλλα...άλλα.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κυκλοφορητές... | QS-Plan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 17-07-13 21:51 |
κυκλοφορητές Juwel | sailim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 28-02-10 20:13 |
κυκλοφορητές» για ενυδρεία | trelele | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 30-01-09 18:16 |
Κυκλοφορητές >2000λτ | mmbuna | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-03-05 23:32 |